Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο: Φθινόπωρο (τ.1)

Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2008
ISBN:
9789604497409
Σελίδες:
383
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο: Φθινόπωρο
Τιμή εκδότη:€14,70
Η τιμή μας: €13,23
στο καλάθι
Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο: Φθινόπωρο (τ.1)
Τα βιβλία της σειράς "Διαθεµατικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο" είναι αποτέλεσµα της εργασίας σε δύο τάξεις του Νηπιαγωγείου (κλασικό και ολοήµερο).

Οι συγγραφείς, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο το σεβασµό της ιδιαιτερότητας κάθε παιδιού, αλλά και της τάξης συνολικότερα, και κατόπιν της επιθυµίας τους να αξιοποιήσουν οργανωµένες εµπειρίες µάθησης µέσα στο πλαίσιο ενός ανοιχτού σχεδιασµού, επεξεργάστηκαν και προτείνουν τα θέµατα που αναλύονται στα βιβλία της σειράς.

Κάθε θέµα που αναλύεται περιλαµβάνει στοιχεία από όλα τα γνωστικά αντικείµενα (γλωσσική ικανότητα, µαθηµατικά, παιδί και περιβάλλον, πληροφορική, δηµιουργία και έκφραση), ενώ οι δραστηριότητες που προτείνονται εναρµονίζονται µε τους στόχους του .ΕΠΠΣ και ακολουθούν εξελικτική πορεία, µε µικρό βαθµό δυσκολίας στην αρχή που σταδιακά αυξάνεται.

Σκοπός των βιβλίων είναι να προτείνουν ιδέες τις οποίες ο εκπαιδευτικός θα επεξεργαστεί ανάλογα µε τις ιδιαιτερότητες του τόπου, της οµάδας και της δικής του ιδιοσυγκρασίας. Οι ιδέες για δραστηριότητες που προτείνονται µπορούν να χρησιµοποιηθούν είτε αυτούσιες είτε προσαρµοσµένες στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών είτε, τέλος, ως οδηγός για τον εκπαιδευτικό που θα καθορίσει, µε τη σύµπραξη των παιδιών, νέους στόχους και θα σχεδιάσει νέες
δραστηριότητες που θα καλύπτουν τους στόχους αυτούς.
Τίτλος βιβλίου:Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο: Φθινόπωρο
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Γερμανού, Ελισάβετ (Συγγραφέας)
Παπαδημητρίου, Ευαγγελία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604497409
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Τόμος:1
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες