Καινοτομία, στρατηγική, ανάπτυξη και πληροφοριακά συστήματα

Εκδότης:
Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Έτος:
2011
ISBN:
9789600805284
Σελίδες:
526
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Καινοτομία, στρατηγική, ανάπτυξη και πληροφοριακά συστήματα
Τιμή εκδότη:€46,60
Η τιμή μας: €41,94
στο καλάθι
Καινοτομία, στρατηγική, ανάπτυξη και πληροφοριακά συστήματα
Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι η κατανόηση της σημασίας των τεχνικών της διοικητικής επιστήμης και των πληροφοριακών συστημάτων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, έτσι ώστε το μάνατζμεντ των επιχειρήσεων και των οργανισμών να παίρνει τις σωστές αποφάσεις αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές της διοικητικής επιστήμης και τις τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Η έμφαση του βιβλίου δεν είναι σε τεχνικά θέματα, αλλά κυρίως σε θέματα ολοκλήρωσης της πληροφορικής μέσα στον οργανισμό, αξιοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων με βάση τις δυνατότητές του και τις επιδράσεις σε άτομα και δομές, καθώς και διαχείρισης των πληροφοριακών πόρων ενός οργανισμού.

Το βιβλίο αναφέρεται στον ρόλο των πληροφοριακών συστημάτων στην καινοτομία, τη στρατηγική και την ανάπτυξη στα πλαίσια της ψηφιακής οικονομίας.

- Οι καινοτομίες που αναλύονται αφορούν τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, την πελατοκεντρική εστίαση των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων κ.λπ.
- Ο ρόλος των ΠΣ στην επιχειρηματική στρατηγική αφορά τις δυνατότητες για καλύτερη λήψη αποφάσεων, για αναδιοργάνωση επιχειρησιακών διαδικασιών, για συνεργασία μεταξύ εταιριών κ.λπ.
- Ο ρόλος των ΠΣ για ανάπτυξη σχετίζεται με δράσεις διακυβέρνησης για ανάπτυξη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της βελτίωσης των δεξιοτήτων κ.λπ.
Τίτλος βιβλίου:Καινοτομία, στρατηγική, ανάπτυξη και πληροφοριακά συστήματα
Εκδότης:Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Συντελεστές βιβλίου:Δουκίδης Γεώργιος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600805284
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες