Η τέχνη της φυγής

Όταν δεν πάει άλλο πια
Εκδότης:
Τερζόπουλος Χρήστος
Έτος:
2008
ISBN:
9789607220899
Σελίδες:
140
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τέχνη της φυγής
Τιμή εκδότη:€17,83
Η τιμή μας: €16,05
στο καλάθι
Η τέχνη της φυγής
"Η Τέχνη της Φυγής" δίνει τροφή για σκέψη σε όσους βαριούνται τη δουλειά τους ή έχουν κουραστεί από τη σχέση τους ή απλώς διψάνε για ελευθερία. Με πολύ χιούμορ, ολίγο αμπελοφιλοσοφία και ξεκάθαρη κοινή λογική, η συγγραφέας Ήβαν Χάρρις δίνει ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες συμβουλές για πάνω από είκοσι τεχνικές προκειμένου να αποχωρήσετε με τον ευκολότερο και πιο ικανοποιητικό τρόπο από σχεδόν κάθε άσχημη κατάσταση.

Ίσως, να λαχταράτε να απαρνηθείτε το χρυσωμένο κλουβί της ζωής του διοικητικού στελέχους εταιρείας για την ελεύθερη ζωή του καλλιτέχνη στην Ταϊτή (Παραίτηση από την δουλειά). Ίσως, ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως εάν δεν διακόψετε τη σχέση σας τώρα θα καταντήσετε σαν την γκρινιάρα θεία σας (Χωρισμός). Γνωρίζετε πολύ καλά ότι εάν δεν κόψετε το κάπνισμα δεν θα λυτρωθείτε από τον βήχα (Κόψιμο συνήθειας). Ίσως, καταλάβατε ότι η ζωή της πόλης δεν είναι κατάλληλη για εσάς και θέλετε να πάτε στην εξοχή (Εγκατάλειψη τόπου).

Η συγγραφέας αποκαλύπτει με σοβαρότητα μέσα από τις σελίδες του βιβλίου την κρυφή και ξεχασμένη τέχνη του φυγά. Ένα βιβλίο γεμάτο ενθαρρυντικές συμβουλές για το πως θα ρίξετε τα φράγματα και θα προχωρήσετε και έξυπνες τεχνικές για το ποια μέθοδο θα ακολουθήσετε, ανάλογα με τον χαρακτήρα σας και την κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

Κείμενα της Ήβαν Χάρρις για την φυγή και την παραίτηση έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες, όπως το Harper's, την New York Times, την Utne Reader και έχουν μεταδοθεί στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα "This American Life".
Τίτλος βιβλίου:Η τέχνη της φυγής
Υπότιτλος βιβλίου:Όταν δεν πάει άλλο πια
Τίτλος πρωτότυπου:The Art of Quitting
Εκδότης:Τερζόπουλος Χρήστος
Συντελεστές βιβλίου:Harris, Evan (Συγγραφέας)
Hamilton, Meredith (Εικονογράφος)
ISBN:9789607220899
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες