Flash στη νύχτα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Τόπος
Έτος:
2011
ISBN:
9789604990207
Σελίδες:
169
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Flash στη νύχτα
Τιμή εκδότη:€11,90
Η τιμή μας: €10,71
Flash στη νύχτα
Μπλαζέ, μηδενιστής, μισάνθρωπος, πάσχοντας από άγχος και ιδεοληπτικές εμμονές γύρω από το σεξ και τον θάνατο, ο πρωταγωνιστής του "Flash στη νύχτα" περνάει κάποιες βραδινές ώρες σε μια σοφίτα, με τη συντροφιά μιας νέας γυναίκας. Ευνουχισμένος από αισθήματα, ο ήρωας "ξεφαντώνει", σ' έναν καταιγισμό λογόρροιας ή, με τη γλώσσα της ψυχιατρικής, σε μια ξέφρενη πτήση ιδεών (flight of ideas).

Η συγκατοίκηση του μανιοκαταθλιπτικού ήρωα με την ανυποψίαστη νεαρή γυναίκα, που στη διάρκειά της γράφεται ως "ημερολόγιο εκστρατείας" τo "Flash στη νύχτα", αναδεικνύει μια τραγική καθημερινότητα που περιέχει κρυμμένη ή μεταμφιεσμένη τη διαστροφή, την ερωτική μανία, την τάση διείσδυσης και κατοχής του Άλλου, τον εκτοπισμό του, τον παραγκωνισμό του, ή ακόμα, τον θάνατό του.

Το ψυχολογικό αυτό μυθιστόρημα χαρτογραφεί με φρενήρη, μανιακή αλλά και απίστευτα ειρωνική γλώσσα, την αθέατη, εγκληματική πλευρά της ανθρώπινης φύσης και, όπως δικαιολογημένα τονίζει ο ίδιος ο γνωστός συγγραφέας, "...δεν συστήνεται για φιλήσυχους αστούς ή προλετάριους, ούτε βέβαια για τις φουαγκραχήνες των βορείων ή νοτίων προαστίων".
Τίτλος βιβλίου:Flash στη νύχτα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Τόπος
Συντελεστές βιβλίου:Αριστηνός Γιώργος (Συγγραφέας)
Μαραγκόπουλος, Άρης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789604990207
Σειρά εκδότη:Cult Stories
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες