Το κοράσι στον καθρέφτη

Ποίηση
Εκδότης:
Ιωλκός
Έτος:
2011
ISBN:
9789604266357
Σελίδες:
94
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το κοράσι στον καθρέφτη
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
Το κοράσι στον καθρέφτη
Χρόνια ολόκληρα το μικρό Λενιώ, μοναχοκόρη και παραχαϊδεμένη, μοιραζόταν λύπες και χαρές με τον αγαπημένο της καθρέφτη. Ποτέ όμως δε φανταζόταν τι μπορεί να κρύβεται μέσα σ' αυτόν.

Ένας παράλληλος μαγικός κόσμος, μια χώρα παραμυθιού όπου κατοικούν τα πλάσματα της φαντασίας και ανάμεσά τους ένας μικρός άγγελος, ένα κορίτσι που της θύμιζε τόσο πολύ κομμάτια του εαυτού της και την έκανε συχνά να αναρωτιέται γιατί το ένιωθε τόσο κοντά στην καρδιά της.

Τούτος ο καθρέφτης θα γίνει το πέρασμα, η γέφυρα ανάμεσα στους δύο κόσμους τους. Μέσα του θα γλιστράει κάθε νυχτιά για να συναντήσει τη νέα της φίλη. Μαζί της θα ταξιδέψει σε μέρη άγνωστα γι’ αυτήν, σε τοπία ονείρου.

Πολύτιμη σύμβουλος και οδηγός, δίπλα τους, μια καλή Νεράιδα και ταυτόχρονα Νονά των δύο κοριτσιών. Κάτι ενώνει και συγχρόνως χωρίζει τα δυο αυτά κορίτσια: ένα μυστικό, ένα μαγικό ξόρκι; Ποιος μπορεί αλήθεια να ξέρει; Τι νέους ορίζοντες θα ανοίξει και για τις δύο τούτη η φιλία; Ποιος μπορεί να κρίνει ποιος από τους δύο κόσμους είναι καλύτερος; Πολλά τα ερωτήματα και μάλλον πολλές και οι απαντήσεις...

Στο βιβλίο της Ειρήνης Πάγκαλου "Το κοράσι στον καθρέφτη" θ' ακολουθήσετε τις δύο φίλες σ' ένα μαγικό ταξίδι και ίσως βρείτε στοιχεία και καταστάσεις πιο γνώριμες από ό,τι περιμένετε!
Τίτλος βιβλίου:Το κοράσι στον καθρέφτη
Υπότιτλος βιβλίου:Ποίηση
Εκδότης:Ιωλκός
Συντελεστές βιβλίου:Παγκάλου, Ειρήνη (Συγγραφέας)
ISBN:9789604266357
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες