Η δημιουργία του πανσύμπαντος και οι διαστάσεις του

Εκδότης:
Δωδώνη
Έτος:
2011
ISBN:
9789603856320
Σελίδες:
234
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δημιουργία του πανσύμπαντος και οι διαστάσεις του
Τιμή εκδότη:€11,66
Η τιμή μας: €10,49
Η δημιουργία του πανσύμπαντος και οι διαστάσεις του
Στο βιβλίο μου αυτό, "η Δημιουργία του Πανσύμπαντος και οι διαστάσεις του", αναφέρομαι στη μεγάλη έκρηξη (Big-Bag), στις συνεχείς εκρήξεις, στη δημιουργία πυρήνων Συμπάντων στη δημιουργία του Πανσύμπαντος, στα έξι ενεργειακά Σύμπαντα και στο έβδομο πνευματικό Σύμπαν που περικλείει τα έξι ενεργειακά Σύμπαντα που αποτελούν το Πανσύμπαν.

Σχεδιάζω και περιγράφω τη μορφή και τη διάταξη του καθενός από τα Σύμπαντα αυτά, την παραγωγή πνευματικών και άλλων μορφών ενεργειών του καθενός, τον τρόπο διοχέτευσης των ενεργειών αυτών στο έκτο (6ο) ενεργειακό Σύμπαν και στο 7ο πνευματικό Σύμπαν.

Σχεδιάζω την εικόνα του Πανσύμπαντος. Αναφέρομαι στις διαστάσεις του Χρόνου - Χώρου και στις διαστάσεις της Ύλης.

Περιγράφω γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και το χρόνο γένεσης τους.

Προσδιορίζω και περιγράφω αφανισμένες πόλεις, ναούς των πόλεων αυτών, αγάλματα, πινακίδες. Αναφέρομαι στην ενεργοποίηση αντικειμένων που ο άνθρωπος φέρει επάνω του, σε μαγνητοφωνήσεις σκέψεων, συνομιλιών, ασθενειών σε κεραμικά κατασκευάσματα (πιθάρια κ.λπ.) από τα χέρια του κατασκευαστή κατά το χρόνο της κατασκευής τους.

Αναφέρομαι στον Ήλιο, σε τμήματα της σφαίρας του Ήλιου, στην ηλιακή δραστηριότητα σε περιόδους της ηλιακής δραστηριότητας στη διάρκεια κάθε σταδίου, και στο χρόνο που ο Ήλιος θα θερμαίνει και θα φωτίζει τη Γη.

Αναφέρομαι επίσης: σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, στον αριθμό των πλανητών, στη δημιουργία του φυτικού, ζωικού κόσμου, στον άνθρωπο της Γης και άλλων πλανητών.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Η δημιουργία του πανσύμπαντος και οι διαστάσεις του
Εκδότης:Δωδώνη
Συντελεστές βιβλίου:Τσιόγκας, Ταξιάρχης (Συγγραφέας)
ISBN:9789603856320
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Φυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες