Είχαν όλοι άλλοθι

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
1983
Σελίδες:
183
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Είχαν όλοι άλλοθι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Είχαν όλοι άλλοθι
Ήταν μια όμορφη κοκκινομάλλα και λεγόταν Άννη Μπουν. Βρέθηκε σκοτωμένη μέσα στο ποτοπωλείο όπου δούλευε. Ήταν πεσμένη στο πάτωμα ανάμεσα σε σπασμένα μπουκάλια και χυμένα ποτά.
Ποιος τη σκότωσε; ήταν το πρώτο ερώτημα των αστυνομικών. Πολύ γρήγορα όμως άρχισαν ν' αναρωτιούνται: Ποια ήταν η σκοτωμένη; Γιατί όσο περισσότερους γνωστούς της ανέκριναν τόσο περισσότερες "Άννες" ανακάλυπταν; Ο ένας μιλούσε για μια γλυκιά και ηθική Άννη· ο άλλος για μια Άννη αλκοολική· ο τρίτος για μια διανοούμενη Άννη που αγαπούσε τα βιβλία και τα καλά θεάματα.
Ποια ήταν λοιπόν η Άννη που δολοφονήθηκε; Ή μήπως όλα αυτά μαζί στοιχειοθετούσαν μια και μόνο Άννη και ο δολοφόνος σκότωσε μια γυναίκα που ήταν ένα σωρό πράγματα για ένα σωρό άντρες; Τα πράγματα όμως περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι όλοι οι ύποπτοι είχαν ακλόνητο άλλοθι.

Στη σειρά "Αστυνομικά Bell" κυκλοφόρησαν, επίσης, τα βιβλία του Ed McBain: "Ποιος σκότωσε την Τζίνι Πέιτζ", "Η υπογραφή του δολοφόνου", "Μια σφαίρα για τον εκβιαστή", "Το όπλο ήταν άδειο" και "Δώρο από τον δολοφόνο".
Τίτλος βιβλίου:Είχαν όλοι άλλοθι
Τίτλος πρωτότυπου:Killer's Choice
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:McBain, Ed, 1926-2005 (Συγγραφέας)
Παπακώστας, Στέλιος (Μεταφραστής)
Χατζηευστρατίου, Ευαγγελία (Επιμελητής)
ISBN:
Σειρά εκδότη:Αστυνομικά Bell
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 1983
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες