Ο άφραγκος άνθρωπος

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2011
ISBN:
9789601424286
Σελίδες:
320
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο άφραγκος άνθρωπος
Τιμή εκδότη:€13,93
Η τιμή μας: €12,54
στο καλάθι
Ο άφραγκος άνθρωπος
Φανταστείτε να πρέπει να ζήσετε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς χρήματα. Ο Μαρκ Μπόιλ, πρώην επιχειρηματίας, το έκανε, και σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε την απίστευτη όσο και συναρπαστική ιστορία του.

Πώς αντιδρούν συγγενείς και φίλοι; Τι τρως; Πού ζεις; Πώς επηρεάζεται η κοινωνική και η προσωπική ζωή σου; Πώς πλένεσαι; Ο Μαρκ Μπόιλ ανακαλύπτει τις απαντήσεις με το δύσκολο τρόπο και στην πορεία διερευνά τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει η εμμονή μας με το χρήμα. Περιγράφοντας οδοντόκρεμες από σουπιά, εποχικά φαγητά, πρωτοβουλίες ανταλλαγής δεξιοτήτων και τουαλέτες κομποστοποίησης, ταξιδεύει μέχρι την Ιρλανδία χωρίς δεκάρα στην τσέπη και βρίσκεται αντιμέτωπος με την πλέον αδιανόητη κατάσταση: Χριστούγεννα χωρίς μετρητά. Ακολουθώντας τους δικούς του αυστηρούς κανόνες, ο Μαρκ επιστρέφει στα στοιχειώδη και ανακαλύπτει πρωτότυπους τρόπους να εξαφανίσει τους λογαριασμούς του και να ευημερήσει δωρεάν.

Συγκινητικό, πνευματώδες και γεμάτο συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων, το βιβλίο "Ο άφραγκος άνθρωπος" θα σας εμπνεύσει να διερωτηθείτε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Ο άφραγκος άνθρωπος
Τίτλος πρωτότυπου:The Moneyless Man
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Boyle, Mark (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601424286
Σειρά εκδότη:Ποικίλα Θέματα
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες