Conan: Κιμμερία

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2011
ISBN:
9789604970520
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Conan: Κιμμερία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Conan: Κιμμερία
Ο Κόναν εγκαταλείπει τον πολιτισμό και επιστρέφει στην αγαπημένη του, άγρια χώρα της Κιμμερίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι κίνδυνοι που θα συναντήσει στα χιονισμένα μονοπάτια της πατρίδας του είναι μία ευχάριστη αλλαγή στα πολιτικά παιχνίδια και την προδοσία που συνάντησε στις πόλεις της Ανατολής. Όμως, κι εδώ ο νεαρός βάρβαρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προδοσία. Όταν μία εύθραυστη ανακωχή με τους Αιζίρ απειλείται από τις ενέργειες της Καολλάν, της πρώτης γυναίκας που αγάπησε ποτέ ο Κόναν, ο Κόναν θα βρεθεί στο κέντρο μίας μεγαλύτερης σύγκρουσης που θα δοκιμάσει όχι μόνο τη δύναμη του σώματος και του μυαλού του αλλά και της παθιασμένης του καρδιάς.

Ο σεναριογράφος Timοthy Truman και οι καλλιτέχνες Τοmas Giorello και Jose Villarrubia ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό εικονογράφο Richard Corben, ο οποίος θα ζωντανέψει ιστορίες από το παρελθόν του παππού του Κόναν.

"Οι δημιουργοί συνεργάζονται για να δώσουν ζωή σε μία τέλεια ιστορία επικής φαντασίας, η οποία άνετα συγκρίνεται με τις καλύτερες του είδους."
(ΙGN.com)
Τίτλος βιβλίου:Conan: Κιμμερία
Τίτλος πρωτότυπου:Conan: Cimmeria
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Truman, Timothy (Συγγραφέας)
Μανούσος, Ορέστης (Μεταφραστής)
Giorello, Tomas (Εικονογράφος)
Corben, Richard (Εικονογράφος)
ISBN:9789604970520
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Ηλικίες:13+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες