Βλασφημία

Εκδότης:
Στρατηγικές Εκδόσεις
Έτος:
2008
ISBN:
9789608094468
Σελίδες:
463
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βλασφημία
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
Βλασφημία
Ο μεγαλύτερος επιταχυντής του κόσμου, θαμμένος βαθιά μέσα σε ένα βουνό της Αριζόνα, θα ερευνήσει τι συνέβη τη στιγμή του Bing Bang, τη στιγμή της δημιουργίας.

Η Ιζαμπέλα, πνευματικό δημιούργημα του Νομπελίστα Γκρέγκορι Νορθ Χαζέλιους, είναι η ακριβότερη μηχανή που κατασκευάστηκε ποτέ. Θα αποκαλύψει τα μυστήρια του σύμπαντος; Θα δημιουργήσει μαύρη τρύπα που θα ρουφήξει τη γη, όπως προειδοποιούν κάποιοι;

Ή είναι, όπως τονίζει ο ισχυρός τηλεοπτικός ευαγγελιστής αιδεσιμότατος Ντον Τ. Σπέιτς, μια σατανική προσπάθεια να αποδείξουμε τη Γένεση λάθος και να προκαλέσουμε τον Παντοδύναμο Θεό στον ίδιο Του τον ουράνιο θρόνο; Η μέρα που ο Χαζέλιους και η δωδεκαμελής επιστημονική ομάδα του θα θέσουν την Ιζαμπέλα σε λειτουργία, πλησιάζει ...και αυτό που θα ανακαλύψουν πρέπει να μείνει κρυφό από τον κόσμο με κάθε τίμημα. Όλος ο κόσμος περιμένει. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναθέτει στον Γουάιμαν Φορντ, πρώην καλόγερο και πράκτορα της CIΑ, να αποσπάσει το μυστικό της ομάδας, μυστικό που θα καταστρέψει τον κόσμο... ή θα τον σώσει.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει...
Τίτλος βιβλίου:Βλασφημία
Τίτλος πρωτότυπου:Blasphemy
Εκδότης:Στρατηγικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Preston, Douglas (Συγγραφέας)
Δραγώνα, Αναστασία (Μεταφραστής)
ISBN:9789608094468
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Σύγχρονη Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες