Τα μυστικά του Wind Surfing

Εκδότης:
Δίαυλος
Έτος:
2011
ISBN:
9789605312794
Σελίδες:
127
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστικά του Wind Surfing
Τιμή εκδότη:€9,95
Η τιμή μας: €8,96
στο καλάθι
Τα μυστικά του Wind Surfing
Σας αρέσει το WindSurfing;

Αν η απάντηση είναι Ναι (πολύ πιθανόν εφόσον διαβάζετε αυτό το κείμενο), χρειάζεστε ένα WindSurf (ιστιοσανίδα ελληνιστί) και αυτό τον οδηγό.

Ο οδηγός αυτός γράφτηκε με σκοπό να καλύψει πλήρως και με κατανοητό τρόπο όλες τις απαραίτητες γνώσεις, όχι μόνο των αρχαρίων αλλά και των πιο προχωρημένων αθλητών.

Είναι εύχρηστος ώστε να τον πάρετε μαζί σας στην παραλία, περιέχει πλήρη ελληνική και αγγλική ορολογία, αμέτρητα tips & tricks πάνω σε θέματα εξοπλισμού, στησίματος, τεχνικής, επισκευών, κ.λπ.
"Τα μυστικά του Windsurfing" αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που θα βοηθήσει τον αρχάριο να εξελιχθεί, τον μέσο αναβάτη να βελτιωθεί και τον καθένα να διαπιστώσει ότι το windsurfing είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα στον κόσμο.

Το Windsurfing σαν θέμα έχει αρκετή ειδική ορολογία, γι'' αυτό πιθανότατα θα βρεθείς μπροστά σε άγνωστες έννοιες και θα σου δημιουργηθούν. To λεξικό όρων και το πλήρες index που συνοδεύουν το βιβλίο θα σας τις λύσουν.

Ένας εύχρηστος οδηγός, που καλύπτει πλήρως και με κατανοητό τρόπο, όλες τις απαραίτητες γνώσεις, όχι μόνο των αρχαρίων αλλά και των πιο προχωρημένων αθλητών στο wind surfing.
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστικά του Wind Surfing
Εκδότης:Δίαυλος
Συντελεστές βιβλίου:Χούντας, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789605312794
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες