Τέρατα και δράκοι

Εκδότης:
Άγνωστο
Έτος:
2011
ISBN:
9789606820120
Σελίδες:
200
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τέρατα και δράκοι
Εκτός κυκλοφορίας
Τέρατα και δράκοι
"Τέρατα: Δεν τα βλέπουμε πια»", έγραφε ο Γκυστάβ Φλωμπέρ μέσα στο περίφημο Λεξικό των Καθιερωμένων Ιδεών. Κι όμως, τα τέρατα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Η παγκόσμια μυθολογία και οι παραδόσεις των λαών είναι γεμάτες από τέρατα και δράκους, που σήμερα υπάρχουν μόνο στη φαντασία των παραμυθιών και των μυθιστορημάτων.

Ο συγγραφέας, ποιητής και μελετητής των θρησκειών Χρήστος Ντικμπασάνης, ξετυλίγει με την ερευνητική ματιά του επιστήμονα αλλά και την ευαίσθητη γραφίδα του ποιητή, τα μυστήρια των αποτρόπαιων πλασμάτων που στοίχειωσαν το φαντασιακό της ανθρωπότητας στα μονοπάτια του χρόνου.

Γιατί τα τέρατα, με τα οποία ασχολείται η Κρυπτοζωολογία, δε ζουν μόνο στις ωκεάνιες εκτάσεις, στα ορμητικά ποτάμια, στις απρόσιτες λίμνες, στα απροσπέλαστα βουνά και στα σκοτεινά δάση. Κατοικοεδρεύουν και στις ανεξιχνίαστες εσχατιές της ανθρώπινης ψυχής, στο έρεβος του ερπετικού φλοιού του εγκεφάλου μας. Από τους εξαφανισμένους δεινόσαυρους ως τα χιμαιρικά πλάσματα που δημιουργούνται στα σύγχρονα εργαστήρια της Γενετικής τα τέρατα θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν...
Τίτλος βιβλίου:Τέρατα και δράκοι
Εκδότης:Άγνωστο
Συντελεστές βιβλίου:Ντικμπασάνης Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606820120
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες