Αγορές χρήματος και κεφαλαίου

Τραπεζική επιστήμη: Θεωρία και πράξη
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2011
ISBN:
9789603518686
Σελίδες:
477
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγορές χρήματος και κεφαλαίου
Τιμή εκδότη:€37,82
Η τιμή μας: €34,04
στο καλάθι
Αγορές χρήματος και κεφαλαίου
Η ραγδαία ανάπτυξη των αγορών κεφαλαίου και του χρηματοπιστωτικού τομέα κατέχουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στα σύγχρονα οικονομικά δρώμενα. Με αυτό ως έναυσμα γίνεται στο ανά χείρας βιβλίο μια παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων της παγκοσμιοποιημένης αγοράς με στόχο την κατανοητή προσέγγισή τους από τον φοιτητή, αλλά και τον γενικό αναγνώστη.

Το σύγγραμμα παρουσιάζει και αναλύει τη φύση και τη λειτουργία των αγορών χρήματος και κεφαλαίου. Αντικείμενα που πραγματεύονται οι συγγραφείς είναι η κεφαλαιαγορά και το τραπεζικό σύστημα, η αποτίμηση αξιόγραφων και η σχέση απόδοσης-κινδύνου, η προσέγγιση της ορθολογικής συμπεριφοράς του επενδυτή και το θεσμικό πλαίσιο των αγορών. Ακόμη, γίνεται εκτενής ανάλυση των νέων χρηματοπιστωτικών εργαλείων και του σπουδαίου ρόλου που αποκτούν στη σύγχρονη αγορά.

Το βιβλίο φιλοδοξεί να εφοδιάσει τον αναγνώστη με τα βασικά αναλυτικά εργαλεία της επιστήμης των χρηματοοικονομικών αγορών, τις θεμελιώδες γνώσεις του θεσμικού πλαισίου και των δυνάμεων που ωθούν την εξέλιξή του, αλλά και τη γενικότερη κατανόηση της λειτουργίας των αγορών.
Τίτλος βιβλίου:Αγορές χρήματος και κεφαλαίου
Υπότιτλος βιβλίου:Τραπεζική επιστήμη: Θεωρία και πράξη
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Θωμαδάκης, Σταύρος Β. (Συγγραφέας)
Ξανθάκης, Μανώλης Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603518686
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες