Κύριοι, έκανα λάθος!

Εκδότης:
Πέργαμος
Έτος:
1983
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κύριοι, έκανα λάθος!
Τιμή εκδότη:€4,08
Η τιμή μας: €3,67
Κύριοι, έκανα λάθος!
Ο συγγραφέας, άλλοτε ένθερμος υποστηρικτής τής Δαρβινικής θεωρίας, και μάλιστα τη δίδασκε επίσημα, και για χρόνια, από έδρας. Όμως, σε προσεκτικότερη εξέταση του πράγματος, αντιλήφθηκε την πλάνη του κι έκανε στροφή 180°, έτσι που σήμερα διακηρύττει επίσημα ότι είχε κάνει λάθος. Πώς έγινε αυτό, το λέει ο ίδιος σε τούτο το τόσο δυνατό και πειστικό βιβλίο. Και, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που, ζηλωτές της αλήθειας και της ζωής, έχουν κάνει το ίδιο τρομερό λάθος, έχουν δηλαδή δεχθεί ιδέες, χωρίς προηγουμένως και να τις έχουν εξετάσει προσεκτικά και σε βάθος. Ένα μοναδικό βιβλίο στο είδος του.

Ο Δρ. Πάρκερ έδωσε τις ακόλουθες τέσσερις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, στις οποίες περιγράφει ο ίδιος τις εμπειρίες του σαν οπαδός της Δαρβινικής θεωρίας, καθώς και τη Βιβλική κι επιστημονική μεταστροφή του από τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών προς τη δημιουργία του κόσμου από τον Θεό.

Με πολύ απλό τρόπο ο Δρ. Πάρκερ απαντάει στα εξής ερωτήματα:
- Γιατί ήταν άλλοτε ένθερμος υποστηρικτής της εξελεγκτικής θεωρίας
- Πως ενήργησε ο Θεός με τη μαρτυρία των θείων Γραφών να πιστέψει στη Δημιουργία του Σύμπαντος από τον προσωπικό Δημιουργό.
- Ποιες επιστημονικές αποδείξεις τον οδήγησαν πέρα από τη "Θεϊστική Εξέλιξη" και πέρα από τη "Σταδιακή Δημιουργία" να πεισθεί και να δεχθεί τη Βιβλική Δημιουργία.
- Πως η πεποίθηση του στη Βιβλική Δημιουργία έχει επηρεάσει την εργασία του, ως ερευνητή και δασκάλου στην περιοχή των Φυσικών Επιστημών
Τίτλος βιβλίου:Κύριοι, έκανα λάθος!
Εκδότης:Πέργαμος
Συντελεστές βιβλίου:Parker, Gary (Συγγραφέας)
Φίλος, Σπύρος (Μεταφραστής)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1983
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες