Στην αγκαλιά του λυκόφωτος

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2011
ISBN:
9789606202858
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στην αγκαλιά του λυκόφωτος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στην αγκαλιά του λυκόφωτος
Η ομορφιά της είναι ασύγκριτη. Η δίψα της ακόρεστη. Η δύναμή της αιώνια.
Πλάσμα της νύχτας, η Σαραφίνα ζητάει μόνο την απόλαυση, κι έχει εξορίσει την αγάπη από τη ζωή της. Ξέρει από την εμπειρία της ότι η αγάπη φέρνει μόνο προδοσία και πόνο, και δε θέλει να πονέσει ποτέ ξανά.
Δε νοιάζεται για κανέναν, ανέχεται μόνο εκείνους που μπορεί να ελέγξει απόλυτα. Και με τις δυνάμεις που διαθέτει, είναι σίγουρη ότι μπορεί να υποτάξει οποιονδήποτε.

Αλλά τον Γουίλεμ Στόουν δεν μπορεί να τον υποτάξει κανείς. Για τη Σαραφίνα είναι μια ακαταμάχητη πρόκληση: ένας άντρας που ζει στην κόψη του ξυραφιού όπως κι εκείνη, ένας άντρας με σιδερένια θέληση, κι όμως κοινός θνητός. Το μόνο πράγμα που είναι πιο ισχυρό από τη σύγκρουσή τους είναι η δύναμη του πόθου του ενός για τον άλλο.

Όταν όμως οι κυνηγοί των βαμπίρ παίρνουν την Άμπερ Λίλι, το μόνο παιδί που γεννήθηκε ποτέ από βαμπίρ, η Σαραφίνα και ο Γουίλεμ πρέπει να βάλουν στην άκρη τον ανταγωνισμό τους και να παλέψουν ενωμένοι για να τη σώσουν. Θα είναι ένας αγώνας τρομερός, που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή τους. Και στη διάρκειά του θ’ ανακαλύψουν την πιο μεγάλη δύναμη απ' όλες: την αγάπη.
Τίτλος βιβλίου:Στην αγκαλιά του λυκόφωτος
Τίτλος πρωτότυπου:Embrace the Twilight
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Shayne, Maggie (Συγγραφέας)
ISBN:9789606202858
Σειρά εκδότη:Dark Moon
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες