Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις

Εκδότης:
Επίκεντρο
Έτος:
2011
ISBN:
9789604583034
Σελίδες:
280
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις
Τιμή εκδότη:€17,92
Η τιμή μας: €16,13
στο καλάθι
Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις
Πρόκειται για ένα εισαγωγικό εγχειρίδιο για την θεωρία του Διεθνούς Εμπορίου, τις Διεθνείς Οικονομικές και Νομισματικές Σχέσεις.
Είναι γεγονός πως το σημαντικότερο οικονομικό φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών είναι η διαδικασία της Παγκοσμιοποίησης κυρίως λόγω των μεταβαλλόμενων χαρακτηριστικών και των εξαιρετικά σημαντικών επιπτώσεών της. Οι Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής θεωρίας με βάσεις τόσο στο μικρο- όσο και στο μακρο- οικονομικό της σκέλος και εφαρμογές που καλύπτουν ενότητες από την οικονομική πολιτική ως το διεθνές μάνατζμεντ. Η εξέλιξη αυτή έχει αναδείξει τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις ως τον τομέα της οικονομικής θεωρίας που βρίσκεται στην αιχμή της οικονομικής σκέψης και ως βασικό ζητούμενο σε όρους οικονομικής πολιτικής.
Στο έργο αυτό, πέρα από το Διεθνές Εμπόριο και τις Διεθνείς Νομισματικές Σχέσεις, αναλύεται το περιεχόμενο των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, το οποίο και έχει διευρυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 20-30 χρόνια ώστε να περιλαμβάνει τη θεωρία της Οικονομικής και Νομισματικής Ενοποίησης καθώς και τις Διεθνείς Μετακινήσεις των Παραγωγικών Συντελεστών.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις
Εκδότης:Επίκεντρο
Συντελεστές βιβλίου:Νίκας, Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604583034
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες