Αρχές και στοιχεία της ενόργανης γυμναστικής

Θεωρία και πράξη: μια πολυεπίπεδη προσέγγιση
Εκδότης:
Τελέθριον
Έτος:
2010
ISBN:
9789608410749
Σελίδες:
537
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αρχές και στοιχεία της ενόργανης γυμναστικής
Τιμή εκδότη:€50,72
Η τιμή μας: €45,65
στο καλάθι
Αρχές και στοιχεία της ενόργανης γυμναστικής
[...] Το σύγγραμμα ανεξάντλητο σε λεξιλογικό πλούτο παρουσιάζεται σοβαρό και ακμαίο χωρίς φιλάρεσκες εντυπώσεις. Η δομή του βιβλίου ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό μελετητή, αφού αγκαλιάζει το αντικείμενο πολυμερώς και όχι μόνο με πληροφορίες και αναλύσεις τεχνικής πρακτικής εφαρμογής.
Η ιστορική του προσέγγιση και η σύνδεση του με το σήμερα, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια η οποία, για λόγους σκοπιμότητας ίσως και να έχει από κάποιους μελετητές παραποιηθεί.
Οι παιδαγωγικές, ψυχολογικές και κοινωνιολογικές προσεγγίσεις στα διάφορα στάδια της προσχολικής και σχολικής ηλικίας θα βοηθήσουν το σημερινό φοιτητή να κατανοήσει, να ερμηνεύσει και να επιλύσει διδακτικά - μαθησιακά προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινή πρακτική του δασκάλου.
Η εμπεριστατωμένη ανάλυση της ορολογίας θεωρώ ότι θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα εδώ και πολλά χρόνια και που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει σε επίπεδο επιτροπών ή και ατομικά πολλούς προγενέστερους μελετητές.
Οι ανατομικοί συσχετισμοί και οι αναλύσεις των κινήσεων - ασκήσεων βοηθούν περισσότερο το φοιτητή να εμπεδώσει την ήδη διδαχθείσα ανατομική θεωρία στο αμφιθέατρο. Με άρτια επιστημονική και διδακτική μαστοριά παρουσιάζει ένα δύσκολο πραγματικά έργο συμβάλλοντας στη βαθύτερη κατάκτηση του.
Το τμήμα της προπονητικής στο βιβλίο του το εξετάζει με βαθιά επιστημονική και τεχνική γνώση, με τεκμηριωμένη ερευνητική αναζήτηση και άποψη ολοκληρωμένη έτσι ώστε να καθιστά το βιβλίο αυτό ως το πιο αξιόλογο του είδους του.
Τέλος, η αναφορά του σε ειδικά θέματα και θεωρητικά πλαίσια που συνδέονται με την Ε.Α.Γ., επιβεβαιώνει την ήδη εκφρασθείσα άποψη μου για τη φιλοσοφική του αναζήτηση και παρουσία στο χώρο της Φυσικής Αγωγής.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Αρχές και στοιχεία της ενόργανης γυμναστικής
Υπότιτλος βιβλίου:Θεωρία και πράξη: μια πολυεπίπεδη προσέγγιση
Εκδότης:Τελέθριον
Συντελεστές βιβλίου:Καμπιώτης, Σπυρίδων Ι. (Συγγραφέας)
Καμπιώτης, Σπυρίδων Ι. (Εικονογράφος)
Καμπιώτης, Σπυρίδων Ι. (Φωτογράφος)
ISBN:9789608410749
Στοιχεία έκδοσης: 2010
Σημείωση:Copyright: 2010.
Πρόλογος: Ειρήνη Ανδρεοπούλου.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες