Ο επιστημονικός λόγος

Γραπτός και προφορικός
Εκδότης:
Σουφλερός, Ευάγγελος Η.
Έτος:
2000
ISBN:
9789609069946
Σελίδες:
161
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο επιστημονικός λόγος
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
Ο επιστημονικός λόγος
... Ο "επιστημονικός λόγος" απευθύνεται σε ανθρώπους της επιστήμης και των γραμμάτων, που πασχίζουν να παρουσιάσουν το δημιούργημά τους - γραπτά ή/και προφορικά - κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η γλαφυρότητα και το ποιητικό ύφος του περιεχομένου, η ακρίβεια στη διατύπωση των όρων και των εννοιών, η μεθοδολογία του γραψίματος και της προφορικής παρουσίασης και η μακρόχρονη εμπειρία των συγγραφέων, που προέκυψε από την ακαδημαϊκή ενασχόληση, θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους ενδιαφερόμενους.

Το παρόν σύγγραμμα θα προετοιμάσει ή θα βοηθήσει τους φοιτητές, τους ερευνητές, τους διδάσκοντες αλλά και όποιον άλλο χρειάζεται να αναζητήσει, να τεκμηριώσει και να παρουσιάσει μεθοδικά και ευχάριστα τα αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών ή τα δεδομένα μιας προσπάθειας συλλογής βιβλιογραφικών στοιχείων.

Το πειθαρχημένο ύφος του περιεχομένου με πολλές προϋποθέσεις, οδηγίες και αρχές έχουν ανάγκη από κάποια στοιχεία εκτόνωσης και ξεκούρασης.

Επιλέχθηκαν, λοιπόν, ένα χαρούμενο αλλά και συμβολικό εξώφυλλο και αρκετά εικονίδια στο εσωτερικό του βιβλίου, για να το καταστήσουν πιο ευχάριστο και να απαλύνουν, ταυτόχρονα, την αγωνία εκείνων που με δυσκολία στέκονται μπροστά σε μια λευκή σελίδα ή σ' ένα απαιτητικό ακροατήριο.
Τίτλος βιβλίου:Ο επιστημονικός λόγος
Υπότιτλος βιβλίου:Γραπτός και προφορικός
Εκδότης:Σουφλερός, Ευάγγελος Η.
Συντελεστές βιβλίου:Jardel - Σουφλερού, Christiane (Συγγραφέας)
Σουφλερός, Ευάγγελος Η. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609069946
Στοιχεία έκδοσης: 2000
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Φιλολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες