Αστρολογία των 13 ζωδίων

Ο οφιούχος το νέο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου
Εκδότης:
Klaudios Ptolemaios Publications
Έτος:
2011
ISBN:
9789549272529
Σελίδες:
192
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αστρολογία των 13 ζωδίων
Τιμή εκδότη:€15,92
Η τιμή μας: €14,33
στο καλάθι
Αστρολογία των 13 ζωδίων
Η αστρολογία των 13ων Ζωδίων είναι ένα βιβλίο που εισηγείται μια νέα θεωρία για τον πανάρχαιο αυτό κλάδο. Αυτό το κάνει διότι η δυτική αστρολογία έχει πλέον ξεπεραστεί από την ίδια την ζωή και τα δεδομένα της έχουν καταστεί αρχαία από την ξαδέρφη της, την επιστήμη της αστρονομίας. Η μετάπτωση των Ισημεριών, δηλαδή η μετακίνηση του σημείου τομής του ουράνιου ισημερινού με την εκλειπτική, κατά 50,2'' δευτερόλεπτα της μοίρας ετησίως, μετακινεί αντίστοιχα τις προβλέψεις της Αστρολογίας μακρυά από την πραγματικότητα κάθε έτος. Από το 100 μ.Χ., που έγραψε ο Κλαύδιος Πτολεμαίος την 'Τετράβιβλο", τα ζώδια έχουν μετακινηθεί περίπου 29,2° μοίρες στον ουράνιο θόλο, αρκετά ώστε όλες οι προβλέψεις της δυτικής αστρολογίας να είναι 100% λάθος.
Η αστρολογία των 13ων Ζωδίων λαμβάνει υπ' όψιν της όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα βάσει των πραγματικών θέσεων των 13ων ζωδιακών αστερισμών και δίνει διέξοδο στην αστρολογία. Ο μόνος δρόμος πλέον γι' αυτήν είναι η αποδοχή των 13ων Ζωδίων και της νέας θεωρίας. Βάσει αυτής οι πλανήτες, η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται στην πραγματική τους θέση. Ο ωροσκόπος για την αστρολογία των 13ων ζωδίων απεικονίζεται από την θέση της Σελήνης, του ουράνιου σώματος που επηρεάζει πραγματικά την ζωή μας, και όχι από κάποιον αστερισμό. Τέλος οι ηλιακές κηλίδες που τεκμηριωμένα έχουν επιπτώσεις στην Γη και τους ανθρώπους παίρνουν ένα σημαντικό ρόλο στην νέα αστρολογία.
Μόνο η αστρολογία των 13ων ζωδίων είναι τεκμηριωμένη και έχει ισχυρές βάσεις στις επιστήμες και δη στην αστρονομία. Δέχεται την επιρροή που έχουν οι πλανήτες στην ζωή μας, μέσω της αλληλεπίδρασής τους με τον Ήλιο και την διαταραχή του μαγνητικού πεδίου του και κατ' επέκταση του μαγνητικού πεδίου της Γης μας...
Τίτλος βιβλίου:Αστρολογία των 13 ζωδίων
Υπότιτλος βιβλίου:Ο οφιούχος το νέο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου
Εκδότης:Klaudios Ptolemaios Publications
Συντελεστές βιβλίου:Κανάτας, Βασίλης Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789549272529
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική > Αστρολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες