Φυσική Γ΄ λυκείου

Περιοδικά φαινόμενα, ταλαντώσεις - κύματα: 165 υποδειγματικά λυμένα θέματα: Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:
Εν Δυνάμει
Έτος:
2004
ISBN:
9789608796539
Σελίδες:
405
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φυσική Γ΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€20,28
Η τιμή μας: €18,25
Φυσική Γ΄ λυκείου
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Περιέχει 165 υποδειγματικά λυμένα θέματα τα οποία αναφέρονται στις ενότητες:

1. Ταλαντώσεις.
2. Κύματα.

Τα θέματα είναι γραμμένα αναλυτικά, όπως παρουσιάζονται στον πίνακα της αίθουσας διδασκαλίας. Ο μαθητής θα ωφεληθεί αν μελετήσει σωστά το βιβλίο. Αρχικά προσπαθεί να λύσει μόνος του το πρόβλημα. Αν συναντήσει δυσκολία, τότε να ανατρέξει στη λύση του βιβλίου και να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Τα θέματα που περιέχονται στο βιβλίο καλύπτουν τις απαιτήσεις των Γενικών Εξετάσεων και όχι μόνο. Πιστεύω ότι αποτελεί αξιόπιστο βοήθημα για τους υποψηφίους της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Τα προβλήματα με αστερίσκο, παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία ή είναι προχωρημένου επιπέδου. Απευθύνονται στους μαθητές που τους αρέσει να ακολουθούν τα μονοπάτια που οδηγούν στις ακτές του νησιού της γνώσης. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Φυσική Γ΄ λυκείου
Υπότιτλος βιβλίου:Περιοδικά φαινόμενα, ταλαντώσεις - κύματα: 165 υποδειγματικά λυμένα θέματα: Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:Εν Δυνάμει
Συντελεστές βιβλίου:Ντούβαλης, Γεώργιος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608796539
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2004
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες