Άγιον Φως

Το θαύμα του Μεγάλου Σαββάτου στον Τάφο του Χριστού: Σαράντα πέντε ιστορικές μαρτυρίες (9ος-16ος αι.)
Εκδότης:
Ελαία
Έτος:
2011
ISBN:
9789609925563
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άγιον Φως
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Άγιον Φως
Η έλευση του Αγίου Φωτός κάθε Μεγάλο Σάββατο στον Τάφο του Ιησού Χριστού είναι το μοναδικό θαυματουργικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, για περισσότερο από μία χιλιετία. Το παρόν σύγγραμμα καταγράφει τη μαρτυρία της ιστορίας για το θαυμαστό αυτό γεγονός, καλύπτοντας μία περίοδο οκτώ αιώνων, από τον 9ο μέχρι τον 16ο αιώνα.

Σαράντα δύο συγγραφείς του μεσαιωνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, δέκα Γάλλοι, πέντε μουσουλμάνοι Άραβες, πέντε βυζαντινοί Έλληνες, τέσσερις Γερμανοί, τρεις Ρώσοι, τρεις μουσουλμάνοι Πέρσες, τρεις Ισλανδοί, δύο Άγγλοι, δύο Αρμένιοι, ένας Σύριος, ένας Μολδαβός, ένας Ελβετός και ένας Ιταλός ιστορικός, περιγράφουν το μεγάλο θαύμα του χριστιανικού κόσμου: το Άγιο Φως που, σαν αστραπή, κατέρχεται από τον ουρανό κάθε Μεγάλο Σάββατο στον Τάφο του Ιησού Χριστού, λίγες ώρες πριν τον εορτασμό της Αναστάσεώς Του.

Επιπλέον, οι επιστημονικές μετρήσεις που έγιναν στον Τάφο του Χριστού το Μεγάλο Σάββατο του 2008, από τον Ρώσο φυσικό Δρ. Αντρέι Βολκόβ, επιβεβαιώνουν την κάθοδο του Αγίου Φωτός και αποκαλύπτουν τρία γεγονότα τα οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει "απίστευτα και πλήρως ανεξήγητα".
Τίτλος βιβλίου:Άγιον Φως
Υπότιτλος βιβλίου:Το θαύμα του Μεγάλου Σαββάτου στον Τάφο του Χριστού: Σαράντα πέντε ιστορικές μαρτυρίες (9ος-16ος αι.)
Εκδότης:Ελαία
Συντελεστές βιβλίου:Σκαρλακίδης, Χαράλαμπος Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609925563
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2011
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες