Φυσική Α΄ λυκείου

Εκδότης:
Εν Δυνάμει
Έτος:
2004
ISBN:
9789608796584
Σελίδες:
296
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φυσική Α΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€15,22
Η τιμή μας: €13,70
στο καλάθι
Φυσική Α΄ λυκείου
Το βιβλίο αυτό απαρτίζεται από τρία μέρη:

Μέρος πρώτο: Συνοπτική θεωρία.
Σε τριανταπέντε μόλις σελίδες είναι γραμμένη μεθοδικά και λιτά όλη η θεωρία του σχολικού βιβλίου. Έτσι, ο μαθητής μπορεί να την επαναλαμβάνει συχνά, ώστε να την κατανοήσει πολύ καλά.

Μέρος δεύτερο: Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και οι λύσεις όλων των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου.

Τόσο οι απαντήσεις όσο και οι λύσεις είναι γραμμένες με πολύ αναλυτικό τρόπο. Δεν αναφέρεται απλά η σωστή απάντηση στην ερώτηση και δεν αναγράφονται απλά "οι τύποι" που οδηγούν στη λύση μιας άσκησης, αλλά αναλύεται σε κάθε περίπτωση ο συλλογισμός με τον οποίο οδηγούμαστε σ' αυτή ή στην άλλη επιλογή.

Η Φυσική της Α΄ Λυκείου (κινήσεις, δυνάμεις, ενέργεια) αποτελεί εργαλείο για τη Φυσική όλων των τάξεων του Λυκείου. Επομένως, ο μαθητής που θα κατανοήσει καλά τις έννοιες και τους τρόπους προσέγγισης των προβλημάτων θα "υποδεχθεί" πολύ πιο εύκολα κάθε νέα γνώση.

Μέρος τρίτο: 350 ασκήσεις για λύση.
Οι ασκήσεις αυτές θα βοηθήσουν τον μαθητή να εξοικειωθεί με τις έννοιες, να εξασκηθεί στην εφαρμογή των βασικών σχέσεων, να σιγουρευτεί ότι δεν κάνει λογικά λάθη κατά την αντιμετώπιση των ερωτήσεων και των προβλημάτων, να "χαρεί" βλέποντας ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο αν το έχει καταλάβει καλά και να αποκτήσει τη σιγουριά ότι καμία άσκηση δεν μπορεί "να του αντισταθεί".

Ορισμένες από αυτές τις ασκήσεις είναι λυμένες (παραδείγματα). Τα παραδείγματα είναι επιλεγμένα ώστε, μαζί με τις αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου που έχουν προηγηθεί, να αποτελούν για τον μαθητή έναν ολοκληρωμένο "οδηγό".

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Φυσική Α΄ λυκείου
Εκδότης:Εν Δυνάμει
Συντελεστές βιβλίου:Παπαζήσης, Κώστας Ρ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608796584
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2004
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες