Εκδηλώνω πρόθεση

Εκδότης:
Πύρινος Κόσμος
Έτος:
2011
ISBN:
9789604303571
Σελίδες:
150
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εκδηλώνω πρόθεση
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Εκδηλώνω πρόθεση
Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να θυμηθούμε όλοι, πως ο άνθρωπος δεν γεννιέται απλά και μόνο για να επιβιώσει, μέσα από βάσανα και πόνους, δεν γεννιέται για να ζήσει χωρίς λόγο, απλά και μόνο για να πεθάνει. Αντιθέτως γεννιέται με όλα τα προσόντα, σε έναν πλανήτη που του προσφέρει τα πάντα, ώστε να ζει στην πλήρη ευτυχία.

Όλοι γνωρίζουμε ότι στην σημερινή εποχή τα προβλήματα του κόσμου συσσωρεύονται. Προβλήματα που αφορούν το φυσικό περιβάλλον, την ανθρώπινη κοινωνία, το μέλλον του ίδιου του πλανήτη. Η μόλυνση, η αφόρητη ηχορύπανση, το άγχος, η μοναξιά, η πείνα, η ανέχεια, η ανασφάλεια, βασανίζουν τον άνθρωπο σε όλες τις χώρες του κόσμου. Όλοι κυνηγούν το χρήμα, την επιτυχία ή την επιβίωση και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει κάτι για να διορθωθούν τα πράγματα.
Όλοι "τρέχουμε" ασταμάτητα, αγνοώντας ουσιαστικά το γιατί. Σ' αυτόν τον στόχο προσπαθούμε να βοηθήσουμε με απλές, χρήσιμες, αληθινές συμβουλές.
Ας κλείσουμε λοιπόν κάθε πόρτα που επιτρέπει στην εξωτερική ηχορύπανση και στον εσωτερικό διάλογο να μας αποδιοργανώνει, δίνοντας μια ευκαιρία στον εαυτό μας να αφουγκραστεί τα θέλω της ψυχής μας, αναλογιζόμενοι εκ νέου τον σκοπό της ύπαρξής μας, το ποιοι είμαστε, που πάμε; Σε ποιόν πλανήτη ζούμε;
Τίτλος βιβλίου:Εκδηλώνω πρόθεση
Εκδότης:Πύρινος Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Πλυτά, Λουκία Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604303571
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2011
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες