Έτσι γίνεται το θαύμα!

Εκδότης:
Ισόρροπον
Έτος:
2008
ISBN:
9789606666803
Σελίδες:
391
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έτσι γίνεται το θαύμα!
Εκτός κυκλοφορίας
Έτσι γίνεται το θαύμα!
Το βιβλίο αυτό ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια όταν ο συγγραφέας αρρώστησε από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, από αυτές που θεωρούνται ανίατες. Τότε συνειδητοποίησε ότι είχε και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης σ' αυτό που του συνέβη και ότι θα θεραπευόταν μόνο αν άλλαζε τρόπο ζωής και αν καταλάβαινε τη βαθύτερη αιτία που του προκάλεσε την αρρώστια. Έψαξε λοιπόν να βρει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, όπως: ποια είναι η πραγματική φύση του ανθρώπου; Από πού πηγάζει η δύναμή του; Γιατί αρρωσταίνει; Έχει πραγματικά τη δύναμη να αυτο-θεραπευθεί; Πώς μπορεί να παραμένει υγιής και ευτυχισμένος; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν αυτά που επιθυμούν στη ζωή τους;

Μέσα από τη συγκλονιστική εμπειρία και το "θαύμα" της αυτο-θεραπείας του, ο συγγραφέας συγκέντρωσε -και μας προτείνει στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας- ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα τα παραπάνω ερωτήματα, καθώς και τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να είμαστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να κάνουμε πραγματικότητα όλα μας τα όνειρα.

Διαβάζοντάς το θα συνειδητοποιήσετε ότι, για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε κυρίως εμείς και ότι η συνείδησή μας έχει τη δύναμη να διαμορφώσει σχεδόν τα πάντα γύρω μας. Γι' αυτό και είναι καλό να μην επιτρέπουμε σε καμία αρνητική σκέψη να φωλιάσει στο μυαλό μας. Το πόσο -και τι- θα πετύχουμε τελικά στη ζωή μας, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δείχνουμε στον εαυτό μας, καθώς και από τη δύναμη της θετικής ενέργειας.
Τίτλος βιβλίου:Έτσι γίνεται το θαύμα!
Περιέχει:CD με χαλαρωτική μουσική και θετικές "υποβολές".
Εκδότης:Ισόρροπον
Συντελεστές βιβλίου:Φωτόπουλος, Αλέξης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606666803
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες