World of Warcraft: Οδύνη στο Άζεροθ

Προοίμιο στον κατακλυσμό
Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2011
ISBN:
9789604970438
Σελίδες:
399
Εξώφυλλο:
Μαλακό
World of Warcraft: Οδύνη στο Άζεροθ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
World of Warcraft: Οδύνη στο Άζεροθ
Εκατομμύρια χρόνια πριν, τα καταστροφικά στοιχεία της φύσης μαίνονταν σε ολόκληρο το Άζεροθ, μέχρι που οι γενναιόδωροι Τιτάνες τα αιχμαλώτισαν στη Στοιχειακή Διάσταση. Παρά τη μεσολάβηση των Τιτάνων, όμως, πολλά κατέληξαν ξανά στο Άζεροθ. Με το πέρασμα των αιώνων, σαμάνοι όπως ο Θραλ κατάφεραν να επικοινωνούν με αυτά τα πνεύματα και, με υπομονή και απόλυτη προσήλωση, έμαθαν να κατευνάζουν με διάφορους τρόπους τα καταστροφικά ξεσπάσματα των στοιχείων του Άζεροθ.

Τώρα, όμως, ο Θραλ διαπιστώνει ότι τα στοιχεία της φύσης αγνοούν πλέον τις εκκλήσεις των σαμάνων. Ο δεσμός που τους ένωνε με αυτά τα πνεύματα έχει αποδυναμωθεί και απειλεί να σπάσει, σαν το ίδιο το Άζεροθ να υποφέρει. Ενώ ο Θραλ προσπαθεί να ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους υποφέρουν τα σαστισμένα στοιχεία της φύσης, παλεύει ταυτόχρονα με το αβέβαιο μέλλον των ορκ, καθώς ο λαός του έρχεται αντιμέτωπος με την έλλειψη των προμηθειών και την εχθρική στάση των ξωτικών της νύχτας και των ανθρώπων.

Η μοίρα των μεγάλων φυλών του Άζεροθ περιβάλλεται από ένα πέπλο αβεβαιότητας, ενώ η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των στοιχείων της φύσης ίσως να αποτελεί τον πρώτο οιωνό του επικείμενου κατακλυσμού...
Τίτλος βιβλίου:World of Warcraft: Οδύνη στο Άζεροθ
Υπότιτλος βιβλίου:Προοίμιο στον κατακλυσμό
Τίτλος πρωτότυπου:World of Warcraft: The Shattering
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Golden, Christie (Συγγραφέας)
Κουτζόγλου, Αθηνά (Μεταφραστής)
ISBN:9789604970438
Σειρά εκδότη:World of Warcraft
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες