Χριστιανισμός και κόσμος

Αναζητώντας ένα σύγχρονο χριστιανικό λόγο
Εκδότης:
Αρμός
Έτος:
1993
ISBN:
9789607102461
Σελίδες:
303
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χριστιανισμός και κόσμος
Τιμή εκδότη:€12,68
Η τιμή μας: €11,41
στο καλάθι
Χριστιανισμός και κόσμος
[...] Το βιβλίο αυτό δεν έχει τη φιλοδοξία να ανταποκριθεί στα αιτήματα των καιρών. Σίγουρα άλλοι, περισσότερο δόκιμοι, συμβάλλουν με μεγαλύτερη πληρότητα στην ικανοποίηση του απαιτούμενου σκοπού. Και το γεγονός αυτό είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο.

Επίσης το βιβλίο δεν αποτελεί μια συνολική προσέγγιση των προβλημάτων που συναρτώνται με τη γενικότερη θεματική, αλλά επιχειρεί μια ψηλάφιση σε επιμέρους τομείς. Τούτο υποδηλώνει ότι τα κείμενά του γράφτηκαν σε διάφορες περιπτώσεις και σε διάφορους χρόνους, ανάλογα με το σκοπό προσέγγισης κάθε φορά ενός επιμέρους προβλήματος, που προέκυπτε για διερεύνηση.

Με τον καιρό τα κείμενα πολλαπλασιάστηκαν τόσο από άποψη αριθμού, όσο και από άποψη προβληματικής, ώστε να επιτρέπουν μια επιλογή και κατάταξη τους σε επιμέρους ενότητες του γενικότερου θέματός μας. Η επιλογή των κειμένων πραγματοποιήθηκε σε μορφή Σημειώσεων μετά την ανάθεση στον υπογράφοντα να διδάξει στους φοιτητές το νέο μάθημα «Χριστιανισμός και Κόσμος». Τέλος η θετική αποδοχή του μαθήματος από τους κ.κ. φοιτητές έγινε αφορμή να το εκδώσω πλέον ως βιβλίο για να κριθεί κι από ευρύτερο κύκλο αναγνωστών.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Χριστιανισμός και κόσμος
Υπότιτλος βιβλίου:Αναζητώντας ένα σύγχρονο χριστιανικό λόγο
Εκδότης:Αρμός
Συντελεστές βιβλίου:Βουλγαράκης, Ηλίας Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607102461
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 1993
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες