Ωτορινολαρυγγολογία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2009
ISBN:
9789603945604
Σελίδες:
132
Ωτορινολαρυγγολογία
Τιμή εκδότη:€33,00
Η τιμή μας: €32,00
Ωτορινολαρυγγολογία
Η τρίτη έκδοση του βιβλίου «Ωτορινολαρυγγολογία και Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου» συνεχίζει να απευθύνεται αρχικά σε φοιτητές ιατρικής, γενικούς ιατρούς (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη νοσολογία της κεφαλής και του τραχήλου) και στο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Κατά τη διάρκεια των ετών, αποδείχθηκε ότι το βιβλίο αυτό είναι πολύτιμο και σε άλλους κλινικούς ιατρούς που ασχολούνται με την κεφαλή και τον τράχηλο: πιο συγκεκριμένα έχει αποτελέσει το πρώτο σύγγραμμα των νέων ειδικευόμενων στην Ωτορινολαρυγγολογία, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και διεθνώς.
Κάθε επιμέρους επιστημονικό θέμα αναπτύσσεται αυστηρά σε ένα δισέλιδο και στο τέλος παρατίθεται σύνοψη των κυριότερων σημείων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες, οι εικόνες και οι πίνακες καθιστούν την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα διαφωτίζοντας σημαντικά σημεία του κυρίως κειμένου και διευκολύνουν την κωδικοποίηση της γνώσης.
Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.
Τίτλος βιβλίου:Ωτορινολαρυγγολογία
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αθανασιάδης - Σισμάνης, Αριστείδης (Συγγραφέας)
Τσαγκαρουλάκης, Αντώνιος (Συγγραφέας)
Κανδηλώρος, Δημ. (Συγγραφέας)
Φερεκύδης, Ελ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603945604
Στοιχεία έκδοσης: 2009, 3η έκδοση
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες