Χιόνι στη λίμνη

Τα χρονικά της λίμνης
Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2011
ISBN:
9789606202827
Σελίδες:
393
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χιόνι στη λίμνη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Χιόνι στη λίμνη
Μπορεί μια στιγμή ν' αλλάξει τη ζωή σου;

Η δικηγόρος του διεθνούς δικαίου Σόφι Μπέλαμι έχει αφιερώσει τη ζωή της στους ανθρώπους που υποφέρουν σε εμπόλεμες περιοχές. Όταν, όμως, βγαίνει ζωντανή από μια εφιαλτική εμπειρία ομηρίας, συνειδητοποιεί τι είναι αυτό που μετρά περισσότερο για κείνη: τα παιδιά της, που έχει αφήσει πίσω στην πατρίδα της. Κι έτσι, επιστρέφει στο ειδυλλιακό Κάτσκιλ, στις όχθες της λίμνης Γουίλοου, αποφασισμένη να αποκαταστήσει τους δεσμούς με την οικογένειά της όσο είναι ακόμη καιρός.

Εκεί η Σόφι ανακαλύπτει με έκπληξη ότι η ζωή σε μια μικρή, ήσυχη πόλη μπορεί να κρύβει πολλές χαρές και συγκινήσεις -όπως την αναπάντεχη, δυνατή έλξη που ξυπνάει μέσα της για τον Νόα Σέπερντ, τον κτηνίατρο της πόλης. Αυτό τον ευγενικό, τρυφερό άντρα, που όμως μέχρι τώρα δεν έχει σταθεί και τόσο τυχερός με τις γυναίκες...

Ένα βιβλίο που μιλάει μέσα απ' την καρδιά για όλες τις αγάπες που γεμίζουν τη ζωή μιας γυναίκας, κι όλους τους τρόπους που η αγάπη δοκιμάζεται και μεγαλώνει. Ένα βιβλίο για τον τρόπο που ξεπερνάμε τις τραγωδίες, γιατρεύουμε τις πληγές, και διεκδικούμε μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία.
Τίτλος βιβλίου:Χιόνι στη λίμνη
Υπότιτλος βιβλίου:Τα χρονικά της λίμνης
Τίτλος πρωτότυπου:Snowfall at Willow Lake
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Wiggs, Susan (Συγγραφέας)
Σπυριδάκη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606202827
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες