Έλξη: Ο παράγοντας-κλειδί

5 εύκολα βήματα για να προσελκύσετε ό,τι επιθυμείτε
Εκδότης:
Έσοπτρον
Έτος:
2011
ISBN:
9789606765544
Σελίδες:
365
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έλξη: Ο παράγοντας-κλειδί
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Έλξη: Ο παράγοντας-κλειδί
H αντίληψή μας για τα πράγματα γίνεται ένας μαγνήτης που μας τραβά προς την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Εάν δεν επιλέξετε συνειδητά το πού θέλετε να πάτε, πηγαίνετε όπου θέλει το υποσυνείδητό σας να πάτε. Για να παραφράσω τον διάσημο Ελβετό ψυχίατρο Καρλ Γιουνγκ: "Μέχρι να κάνετε το υποσυνείδητο συνειδητό, αυτό θα κατευθύνει τη ζωή σας κι εσείς θα το αποκαλείτε πεπρωμένο".

Yπό αυτό το πρίσμα, οι περισσότεροι από μας είμαστε στον αυτόματο πιλότο. Δεν έχουμε απλώς συνειδητοποιήσει ότι μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο...

Σε αυτό το βιβλίο σάς προσφέρω ένα νέο τρόπο για να πραγματοποιήσετε εύκολα και αβίαστα σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε - να αυξήσετε τη δουλειά σας, να βρείτε την αγάπη σας, να βελτιώσετε την υγεία σας, να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα και ούτω καθεξής. O τρόπος που σας παρουσιάζω βασίζεται σε αιώνιες πνευματικές αρχές.

O τρόπος αυτός αποκαλύπτει το πώς η εσωτερική κατάσταση της ύπαρξής σας προσελκύει και δημιουργεί τα εξωτερικά αποτελέσματα που βιώνετε - αλλά και τι να κάνετε σχετικά μ’ αυτό ώστε να μπορείτε να έχετε, να κάνετε ή να είστε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. Τον αποκαλώ "O παράγοντας της έλξης". Είναι πραγματικά μια πνευματική φόρμουλα για επιτυχία που ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Λειτουργούν οι τεχνικές; Η απόδειξη βρίσκεται στο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε τις και θα δείτε. Eγώ μπορώ να σας πω μόνο για τις επιτυχίες που είχα εγώ - και το κάνω σε αυτό το βιβλίο. Tίποτα όμως δεν θα σας πείσει περισσότερο από το να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλές ιδέες οι ίδιοι και να βιώσετε τα προσωπικά σας απίστευτα αποτελέσματα.

Aνακαλύψτε το μυστικό για να προσελκύσετε πλούτο και ευτυχία στη ζωή σας!

Eνεργοποιήστε τον Παράγοντα της Έλξης και δημιουργήστε τη ζωή των ονείρων σας.

Aξιοποιώντας αιώνιες πνευματικές αρχές, αδιαμφισβήτητες όσο ο νόμος της βαρύτητας, ο διάσημος γκουρού σε θέματα προσωπικής εξέλιξης και αυτοβοήθειας Dr. Joe Vitale παρουσιάζει τον Παράγοντα-κλειδί της Έλξης: την πιο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδο για να προσελκύσετε με 5 εύκολα βήματα ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.

Περιλαμβάνονται πρακτικές ασκήσεις, προσωπικές μαρτυρίες και πλήθος παραδειγμάτων.
Τίτλος βιβλίου:Έλξη: Ο παράγοντας-κλειδί
Υπότιτλος βιβλίου:5 εύκολα βήματα για να προσελκύσετε ό,τι επιθυμείτε
Τίτλος πρωτότυπου:The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth (or Anything Else) from the Inside Out
Εκδότης:Έσοπτρον
Συντελεστές βιβλίου:Vitale, Joe (Συγγραφέας)
Τζουράκη, Βασιλική-Μυρσίνη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606765544
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2011
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες