Άρθας

Η άνοδος του βασιλιά των νεκρών
Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2011
ISBN:
9789603069805
Σελίδες:
388
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άρθας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Άρθας
Η μοχθηρία του είναι θρυλική. Άρχοντας της Μάστιγας των Νεκροζώντανων, κάτοχος της Λεπίδας της Παγωνιάς και εχθρός των ελεύθερων λαών του Άζεροθ, ο Βασιλιάς των Νεκρών είναι μια οντότητα με απεριόριστη δύναμη και απαράμιλλη κακία - μία παγωμένη ψυχή, αποφασισμένη να καταστρέψει κάθε ίχνος ζωής στον κόσμο του Warcraft...

Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Πολύ προτού η ψυχή του ενωθεί με εκείνη του ορκ σαμάνου Νερ'ζουλ, ο Βασιλιάς των Νεκρών ήταν ο Άρθας Μένεθιλ, διάδοχος του θρόνου του Λόρντερον και πιστός παλαδίνος της Αργυρής Χειρός.

Όταν η μάστιγα των απέθαντων απειλεί όλα όσα αγαπά, ο Άρθας ξεκινά την αναζήτηση ενός θρυλικού σπαθιού, ικανού να σώσει την πατρίδα του. Όμως το αντικείμενο της αναζήτησής του απαιτεί βαρύ τίμημα από το νέο του αφέντη, σπρώχνοντάς τον προς την αιώνια καταδίκη.
Ο δρόμος του Άρθας θα τον οδηγήσει μέσα από τις παγωμένες εκτάσεις του Βορρά προς τον Παγωμένο Θρόνο, όπου ο πρίγκιπας θα συναντήσει το σκοτεινό του πεπρωμένο...

Μια αυθεντική ιστορία μαγείας, πολέμου και ηρωισμού, βασισμένη στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.
Τίτλος βιβλίου:Άρθας
Υπότιτλος βιβλίου:Η άνοδος του βασιλιά των νεκρών
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Golden, Christie (Συγγραφέας)
Γρουμπός, Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789603069805
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2011
Ηλικίες:13+
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες