Τι κάνω όταν το παιδί...

Αγχώνεται, αδιαφορεί, αυθαδιάζει, ανησυχεί, ατακτεί, αφαιρείται, διστάζει, επιζητεί αναγνώριση, επιτίθεται, ζηλεύει, ονειροπολεί, πεισμώνει, τραυλίζει, φοβάται, ψεύδεται…: Γονείς και εκπαιδευτικοί ως ψυχολόγοι στο ρόλο τους
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2011
ISBN:
9789604930425
Σελίδες:
540
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τι κάνω όταν το παιδί...
Τιμή εκδότη:€18,70
Η τιμή μας: €16,83
στο καλάθι
Τι κάνω όταν το παιδί...
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να δώσει σε γονείς και εκπαιδευτικούς ό,τι χρειάζονται για να επιτύχουν στο ρόλο τους, χωρίς να βασανίζονται αναποτελεσματικά. Πρόκειται για έργο άμεσα πρακτικό και χρηστικό, που απευθύνεται στο ευρύτατο κοινό.
Η κυριότερη βάση του βιβλίου είναι εμπειρική, προέρχεται δηλαδή από την επικοινωνία του
συγγραφέα με τους Έλληνες γονείς και εκπαιδευτικούς σε διάφορες διαλέξεις, από την πολύπλευρη εμπειρία του ως ειδικού ψυχολόγου, τις πολύχρονες επιμέρους εμπειρίες του από την υπηρεσία στη θέση του ψυχολόγου-συμβούλου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, από τη διδασκαλία σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, καθώς και από την προσωπική του εμπειρία ως γονέα.

Σκοπός του βιβλίου είναι:
1. Να πληροφορήσει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο κοινωνικό επιστήμονα για κάποιες πολύτιμες και ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτες γνώσεις από τη σύγχρονη ψυχολογική εμπειρία στην αγωγή των παιδιών.
2. Να παρουσιάσει, παράλληλα, μερικούς γενικούς και ειδικούς τρόπους που α) θα διευκολύνουν τις σχέσεις γονέων-παιδιών, μαθητών-δασκάλων και β) θα συμβάλουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση προβληματικών καταστάσεων σε συνήθη καθημερινά και σε ιδιαίτερα θέματα.
Κάθε γονιός ή εκπαιδευτικός μπορεί, με βάση το βιβλίο, να συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων.
Τίτλος βιβλίου:Τι κάνω όταν το παιδί...
Υπότιτλος βιβλίου:Αγχώνεται, αδιαφορεί, αυθαδιάζει, ανησυχεί, ατακτεί, αφαιρείται, διστάζει, επιζητεί αναγνώριση, επιτίθεται, ζηλεύει, ονειροπολεί, πεισμώνει, τραυλίζει, φοβάται, ψεύδεται…: Γονείς και εκπαιδευτικοί ως ψυχολόγοι στο ρόλο τους
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Παπαδόπουλος, Νίκος Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604930425
Σειρά εκδότη:Ψυχολογία και Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2011
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Παιδαγωγική Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες