Μπόραθ, το μυστικό όπλο: Συνωμοσία (τ.1)

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2011
ISBN:
9789609499439
Σελίδες:
231
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μπόραθ, το μυστικό όπλο: Συνωμοσία
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
Μπόραθ, το μυστικό όπλο: Συνωμοσία (τ.1)
[η τιμή αφορά και τους τρεις τόμους]

"[...] Επίσης, κάτι άλλο του τριβέλιζε το μυαλό. Σε εκείνα τα παγωμένα μέρη, υπήρχε ένα μεγάλο μυστικό, θαμμένο για εκατοντάδες χρόνους από το πρόσωπο της γης, ακόμη και από τους ανθρώπους. Ένα παλιό καταφύγιο. Ένα ιερό. Η ύπαρξή του αγνοήθηκε. Οι κάτοικοί του έσβησαν, λένε. Οι παγετώνες της Δεύτερης Εποχής κάλυψαν τα άλλοτε εύφορα λιβάδια και κίττες νερό πλημμύρισαν τις γύρω περιοχές. Τα ηφαίστεια δημιούργησαν τη μετέπειτα γη των Κρελτ, την πιο "νεαρή" χώρα του πλανήτη, ηλικίας μόλις τετρακοσίων χρόνων. Ο Ουλ Φέρια γνώριζε αόριστα για εκείνη την κρύπτη. Αλλά και δεν ήθελε να γνωρίζει, ταυτόχρονα. [...]"

Σύστημα Πλανητών της Γαίας, κάπου στο αχανές διάστημα.

Οι Φατρίες των τριών πλανητών του Συστήματος προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια πολιτειακή και πολιτική κατάσταση, αρκετά εύθραυστη. Τα συμφέροντα παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην αποκατάσταση των αναμεταξύ σχέσεων των 7 Φατριών. Σαν αποτέλεσμα αυτού, ένα μεγαλεπήβολο έργο τίθεται σε εφαρμογή, με σκοπό να απορροφηθούν όλοι οι παράγοντες της ανάπτυξης του Συστήματος.

Οι σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν την επαναφορά των παλαιών ταραγμένων εποχών, σχεδιάζουν την υφαρπαγή ενός μυστικού όπλου, σχεδόν ξεχασμένου, το οποίο θα τους δώσει εκείνη την υπεροχή που χρειάζονται, για να πραγματοποιήσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους.

Η κατάρρευση ετοιμάζεται και αναπόφευκτα, συμβαίνει. Θα μπορέσουν όμως όλοι εκείνοι που θα ξεφύγουν από το χάος του πραξικοπήματος, να φέρουν πίσω την ειρήνη;

(Πηγή: http://borathsecretblog.blogspot.com)
Τίτλος βιβλίου:Μπόραθ, το μυστικό όπλο: Συνωμοσία
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Καμπουρόπουλος, Γιάννης Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609499439
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2011
Τόμος:1
Σημείωση:Η τιμή αφορά και τους τρεις τόμους.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες