Όλα έρχονται στο φως

Εκδότης:
Μελάνι
Έτος:
2011
ISBN:
9789606781889
Σελίδες:
442
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όλα έρχονται στο φως
Εκτός κυκλοφορίας
Όλα έρχονται στο φως
Ένας νεαρός άντρας καταφθάνει στην Ουκρανία, κρατώντας σφιχτά στα χέρια του μια ταλαιπωρημένη φωτογραφία. Ψάχνει τη γυναίκα που πενήντα χρόνια νωρίτερα έσωσε τον παππού του από τους Ναζί. Δυστυχώς, όμως, στην αναζήτησή του τον βοηθάει ο Άλεξ, ένας μεταφραστής με την ιδιαίτερη ικανότητα να κατακρεουργεί τα αγγλικά και να δημιουργεί δικούς του κανόνες· ένας "τυφλός" ηλικιωμένος, στοιχειωμένος από τις αναμνήσεις του πολέμου· και μια διψασμένη για σεξ σκύλα-οδηγός που ακούει στο όνομα Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ Τζούνιορ. Αυτό που ψάχνουν μοιάζει να τους διαφεύγει - μια αλήθεια κρυμμένη πίσω από τα πέπλα του χρόνου, της γλώσσας και της φρίκης του πολέμου. Αυτό που ανακαλύπτουν αλλάζει τη ζωή όλων τους...

"Το έργο μιας ιδιοφυΐας. Ένα νέο είδος μυθιστορήματος... Μετά απ' αυτό τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν. Θα σας συναρπάσει."
("Τhe Times")

"Είναι δύσκολο να τελειώσεις τα πρώτα κεφάλαια του "Όλα έρχονται στο φως". Το πρόβλημα είναι ότι ξεκαρδίζεσαι στα γέλια, χάνεις το σημείο που διάβαζες, ξεκινάς από την αρχή, και μετά σταματάς πάλι επειδή νιώθεις την ανάγκη να τηλεφωνήσεις στους φίλους σου και να τους διαβάσεις μεγάλα αποσπάσματα της σίγουρης, ξεκαρδιστικής γραφής του Φόερ. Η αγγλική γλώσσα είχε να κατακρεουργηθεί και να αναδυθεί με τόση λάμψη και σπιρτάδα από την εποχή του Κουρδιστού πορτοκαλιού. Τόσο δεξιοτεχνικό, τόσο ελκυστικό - και τελικά, τόσο διασκεδαστικό."
("New York Times Book Review")

"Σκανδαλωδώς φιλόδοξο, εξαιρετικά συγκινητικό και απόλυτα επιτυχημένο."
("Financial Times")

"Θεαματικό - εξαιρετικά αστείο, γλωσσικά ιδιοφυές και σε σημεία ιδιαίτερα συγκινητικό."
("Observer")
Τίτλος βιβλίου:Όλα έρχονται στο φως
Τίτλος πρωτότυπου:Everything is Illuminated
Εκδότης:Μελάνι
Συντελεστές βιβλίου:Safran Foer, Jonathan, 1977- (Συγγραφέας)
Γκανά, Μυρσίνη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606781889
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες