Το χάρισμα της βροχής

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2008
ISBN:
9789606998195
Σελίδες:
596
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το χάρισμα της βροχής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το χάρισμα της βροχής
Στο "Μαργαριτάρι της Μαλαισίας", το εξωτικό νησί Πενάνγκ, ο δεκαεξάχρονος Φίλιπ Χάττον είναι ένα μοναχικό παιδί, ενώ η διπλή του καταγωγή -μισός Άγγλος, μισός Κινέζος- τον δυσκολεύει ακόμα περισσότερο μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει το Χαγιάτο Έντο. Για πρώτη φορά στη ζωή του ανακαλύπτει μια πρωτόγνωρη αίσθηση οικειότητας και μια απροσδόκητη φιλία ξεκινά ανάμεσα σε αυτόν και τον Ιάπωνα διπλωμάτη. Ο Φιλίπ ξεναγεί τον καινούριο του φίλο στο αγαπημένο του νησί και ο Χαγιάντο ως αντάλλαγμα τον μυεί στην πειθαρχία της πολεμικής τέχνης Αϊκίντο.
Όμως θα πληρώσει ακριβά το τίμημα αυτής της γνώσης. Ο αινιγματικός Έντο, πειθαρχημένος από όρια που ο ίδιος έχει θέσει στον εαυτό του, όταν οι Ιάπωνες εισβάλλουν στη Μαλάγια, απειλώντας την οικογένεια του Φίλιπ και ό,τι αγαπά πραγματικά, διαπιστώνει ότι ο έμπιστος Δάσκαλός του -στον οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένος- κρύβει ένα ολέθριο μυστικό. Ο Φίλιπ ρισκάρει τα πάντα σε μια προσπάθεια να προστατέψει αυτούς που έχει θέσει σε θανάσιμο κίνδυνο και να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι.


Μέσα από μια θαυμάσια αφήγηση γεμάτη εξωτικές και σαγηνευτικές εικόνες, ήχους και αρώματα από ένα μαγικό κόσμο, ο Ταν Τουάν Ενγκ συνθέτει μια βασανιστική ιστορία προδοσίας, βαρβαρότητας, θάρρους και μιας αγάπης ανίκητης στο χρόνο.
Τίτλος βιβλίου:Το χάρισμα της βροχής
Τίτλος πρωτότυπου:Gift of Rain
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Tan, Twag Eng (Συγγραφέας)
Παπαγρηγοράκη Ε. Δ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789606998195
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες