Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα

Μόνο για γυναίκες: Γυμναστείτε στην άνεση του σπιτιού σας
Εκδότης:
Αθλότυπο
Έτος:
2011
ISBN:
9789607378927
Σελίδες:
102
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €11,40
στο καλάθι
Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα
Στοιχηματίζουμε ότι θέλετε να κάψετε περιττό λίπος, να χάσετε πόντους από τους γοφούς και τους μηρούς, να αποκτήστε σφικτά οπίσθια, να δώσετε σχήμα στις γάμπες σας και να εξαφανίσετε ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Στοιχηματίζουμε επίσης ότι είστε δύσπιστη σε όποιον σας λέει ότι μπορείτε να τα πετύχετε με σωστή διατροφή και ήπια, όχι εξαντλητική, γυμναστική. Παρόλα αυτά και πριν σκεφτείτε ως τελευταία λύση την πλαστική χειρουργική, δοκιμάστε αυτά που σας προτείνουμε. Με τη βοήθεια τους, το δικό σας σώμα μπορεί να γίνει το ωραιότερο του κόσμου.

Τι περιέχει το βιβλίο;: Συμβουλές, ασκήσεις και προγράμματα εστιασμένης γυμναστικής για μυϊκή τόνωση των επίμαχων σημείων. Προγράμματα αερόβιας εκγύμνασης ("cardio") με και χωρίς όργανα για μεγαλύτερη καύση λίπους και ταχύτερη μείωση της όψης φλούδας πορτοκαλιού ("κυτταρίτιδας"). Διατάσεις για χαλάρωση και αντιμετώπιση των βραχύνσεων. Οδηγίες, επιλογές και πλάνα υγιεινής διατροφής για συνολικά καλύτερα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη διατήρησή τους.

Είναι κατάλληλο για μένα;: Ναι εάν έχετε σχετικά μικρή εμπειρία στη γυμναστική, επιθυμείτε να γυμναστείτε σωστά και ολοκληρωμένα με ελεύθερες ασκήσεις (χωρίς αντίσταση) και στοχεύετε κυρίως στην αντιμετώπιση και βελτίωση αισθητικών προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα και τα χαλαρά οπίσθια. Όχι, δεν είναι κατάλληλο, εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, έχετε οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα υγείας, είστε επαγγελματίας γυμνάστρια ή καλή γνώστρια της γυμναστικής, αναζητάτε πολύ προχωρημένες γνώσεις ή κάποιο εξειδικευμένο επιστημονικό σύγγραμμα.

Θα πρέπει να πηγαίνω γυμναστήριο ή να αγοράσω όργανα γυμναστικής;: Οι εστιασμένες ασκήσεις και τα προτεινόμενα προγράμματα μυϊκής τόνωσης μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας και δεν απαιτούν όργανα γυμναστικής. Για τα αερόβια προγράμματα έχετε την επιλογή ανάμεσα σε αυτά που γίνονται με όργανα (π.χ. ηλεκτρονικό διάδρομο ή ελλειπτικό) και σε αυτά που απαιτούν μόνο το σώμα σας (π.χ. βάδισμα) ή στοιχειώδη μέσα (π.χ. σκαμνάκι).

Ενδιαφέρομαι. Τι πρέπει να κάνω;: Μελετήστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και περάστε άμεσα από τη θεωρία στην πράξη!
Τίτλος βιβλίου:Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα
Υπότιτλος βιβλίου:Μόνο για γυναίκες: Γυμναστείτε στην άνεση του σπιτιού σας
Εκδότης:Αθλότυπο
Συντελεστές βιβλίου:Δεδούκος, Σταύρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789607378927
Σειρά εκδότη:Γυμναστική στο Σπίτι
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2011
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ομορφιά
Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες