Η ζωή αρχίζει τα χαράματα

Αστυνομικό μυθιστόρημα: Η ανατομία ενός πολιτικού εγκλήματος με θύμα τη βιομηχανία και θύτη τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων τριάντα χρόνων. Μια ιστορία βγαλμένη μέσ' από τα βιώματα του συγγραφέα
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2010
Σελίδες:
300
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ζωή αρχίζει τα χαράματα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η ζωή αρχίζει τα χαράματα
Ο Χάρης Σκαρλάτος είναι κάποιος από μας.
Μπορεί να είμαι εγώ.
Μπορεί να είστε εσείς. Ποιος ξέρει;
Κάποτε όλοι πιστέψαμε σε κάποια ιδανικά.
Αν αυτά τα ιδανικά δεν μας πρόδωσαν είμαστε οι τυχεροί.
Αν όμως συνέβη το αντίθετο... Ο Χάρης Σκαρλάτος είναι ο άνθρωπος που έχει πέσει στο «αντίθετο». Παρ' όλ' αυτά είναι ο ιδεολόγος που παλεύει για ένα καλύτερο αύριο.
Παντρεμένος με μια προβληματική γυναίκα - τη Μαριάνθη - κινείται στο χώρο των δικών του επιλογών μακριά από το ρόλο του πιστού συζύγου.
Κάποια στιγμή ο Χάρης Σκαρλάτος γνωρίζει μια πόρνη από τη Βόρειο Ήπειρο - τη Βίκυ - ενώ η Μαριάνθη κινείται παγιδευμένη στο χώρο του δικού της Μεσαίωνα. Ένα χώρο μέσ' απ' τον οποίο κάποιοι σπέρνουν σαν δηλητηριώδεις αράχνες το θάνατο.
Έρχεται όμως μια εξαφάνιση που τον σώζει κυριολεκτικά, αλλά φέρνει τη ζωή του τα πάνω κάτω ενώ το δίχτυ των αόρατων δολοφόνων σκοτώνει ανελέητα όποιον μπει στο στόχαστρό του.
Όλα αυτά μέχρι που παίζοντας η ζωή το δικό της παιχνίδι θα δείξει στο Χάρη πως εκτός από το άγριο πρόσωπό της, η ζωή, διαθέτει κι άλλο ένα πρόσωπο πολύ γλυκό και πολύ ευαίσθητο και πως όλα σ' αυτή τη ζωή δεν είναι μια τραγωδία.
Υπάρχουν και ημέρες γεμάτες με το φως μιας Άνοιξης.

Α. Π.
Τίτλος βιβλίου:Η ζωή αρχίζει τα χαράματα
Υπότιτλος βιβλίου:Αστυνομικό μυθιστόρημα: Η ανατομία ενός πολιτικού εγκλήματος με θύμα τη βιομηχανία και θύτη τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων τριάντα χρόνων. Μια ιστορία βγαλμένη μέσ' από τα βιώματα του συγγραφέα
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Παναγιωτίδης, Απόστολος (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες