Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

Εκδότης:
Γρηγόρη
Έτος:
2010
ISBN:
9789603336273
Σελίδες:
148
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
Τιμή εκδότη:€15,22
Η τιμή μας: €13,70
στο καλάθι
Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
Το βιβλίο αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα γιο άτομα που αναζητούν εργασία και ταυτόχρονα πολύτιμο εργαλείο για εργασιακούς συμβούλους καθώς και εκπαιδευτές ενηλίκων.

Για όσους αναζητούν εργασία αποτελεί χρήσιμο οδηγό για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ξεκινώντας από το σχεδιασμό του ατομικού σχεδίου δράσης και καταλήγοντας στην προετοιμασία της συνέντευξης επιλογής προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Σε εκείνους που εργάζονται ως σύμβουλοι απασχόλησης προσφέρει πλήθος πληροφοριών σχετικά με φορείς, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, προγράμματα απασχόλησης κ.α. πηγές απαραίτητες για όσους θέλουν να παρέχουν έγκυρη πληροφόρηση.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό υλικό για θεματικές ενότητες που σχετίζονται με το αντικείμενο της απασχόλησης. Είναι κατάλληλο για τη θεματική ενότητα «Τεχνικές αναζήτησης εργασίας» η οποία περιλαμβάνεται σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που απευθύνονται σε ανέργους και υλοποιούνται από τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης δεδομένου ότι περιέχει πλήθος δραστηριοτήτων/ ασκήσεων και παραδειγμάτων.
Τίτλος βιβλίου:Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
Εκδότης:Γρηγόρη
Συντελεστές βιβλίου:Τητήρου, Χριστίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789603336273
Στοιχεία έκδοσης: 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εργασία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες