Σαν ξημερώσει όλα αλλάζουν...

Ποίηση
Εκδότης:
Λεξίτυπον
Έτος:
2010
ISBN:
9789609493079
Σελίδες:
120
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σαν ξημερώσει όλα αλλάζουν...
Τιμή εκδότη:€10,95
Η τιμή μας: €9,86
Σαν ξημερώσει όλα αλλάζουν...
Ο τίτλος του βιβλίου "Σαν ξημερώσει όλα αλλάζουν..." είναι συμβολικός και θέλει να τονίσει το πέρασμα από την προσδοκία στην πραγματικότητα.

Η φεγγαρόφωτη νύχτα που απεικονίζεται στο εξώφυλλο συμβολίζει την προσδοκία. Αντίθετα, η μέρα που έρχεται με το ξημέρωμα είναι η πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα η οποία αποτυπώνεται σε τούτο το βιβλίο με τα 80 ποιήματα που περιλαμβάνει και τα οποία καλύπτουν έναν ευρύ θεματογραφικό χώρο. Ποιήματα στοχασμού, προβληματισμού, καταγγελίας, οραματισμού, προσδοκίας, αλλά και ποιήματα για την αγάπη, για τον έρωτα, για τη φύση, για τις αναμνήσεις.

Ένα βιβλίο που οι στίχοι του έχουν αμεσότητα, παραστατικότητα, ευαισθησία, ρομαντισμό, αλλά και ο λόγος του ποιητή είναι μεστός, διεισδυτικός, ρεαλιστικός, στοχαστικός, λυρικός, με μια βαθιά αίσθηση της ζωής και μια προσδοκία για έναν καλύτερο κόσμο.

Ένα βιβλίο που μόλις το τελειώσεις, ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο έχει αλλάξει. Ένα βιβλίο που δε σ' αφήνει να παραμείνεις ο ίδιος άνθρωπος που ήσουνα προτού το διαβάσεις. Κάτι μέσα σου έχει αλλάξει.
Τίτλος βιβλίου:Σαν ξημερώσει όλα αλλάζουν...
Υπότιτλος βιβλίου:Ποίηση
Εκδότης:Λεξίτυπον
Συντελεστές βιβλίου:Ζώρης Νίκος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609493079
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες