Αμπελογραφία

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2011
ISBN:
9789604562411
Σελίδες:
624
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αμπελογραφία
Τιμή εκδότη:€74,20
Η τιμή μας: €66,78
Αμπελογραφία
Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τα θέματα του αμπελοοινικού χώρου, όπως γεωπόνοι, οινολόγοι, φοιτητές, αμπελουργοί κ.ά., ευελπιστώντας να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της αμπέλου, προς όφελος των αμπελουργών και της Εθνικής Οικονομίας.
Το βιβλίο εμπεριέχει τεκμηριωμένη τη σύγχρονη ελληνική και διεθνή γνώση που αποδίδεται με βάση την πλέον των 40 ετών εμπειρία μου στο αντικείμενο, σε ακαδημαϊκό και πρακτικό επίπεδο.
Επίσης εμπεριέχει στοιχεία από έρευνα στους πειραματικούς αμπελώνες των Εργαστηρίων Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. και του Γ.Π.Α., καθώς και από αμπελώνες της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, όπως του: Σωτήρη Μηττή (Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης), Παναγιώτη και Στέλιου Μπουτζή (Aγιος Παύλος Χαλκιδικής), Νικολάου Κουφογιάννη (Διμήνι Βόλου), Δημητρίου Κατσίκα, Νικολάου Κούρτη, Γρηγορίου Τρωγάδη (Κόρινθος, της ζώνης οινοποιησίμων Νεμέας και ζώνης επιτραπεζίων κυρίως σουλτανίνας), Κτήματος Καρρά (Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής), Κτήματος Γεροβασιλείου (Επανομή Θεσσαλονίκης), των Αμπελώνων Τριανταφυλλόπουλου (Κως) κ.ά.
Τους προαναφερθέντες αμπελουργούς, στων οποίων τους αμπελώνες πραγματοποιήθηκαν διάφορα πειράματα ή αμπελογραφικές μελέτες, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μου αυτή, τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.
Τίτλος βιβλίου:Αμπελογραφία
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Σταύρακας, Δημήτριος Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604562411
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες