Η σύγχρονη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων

Εκδότης:
Δίσιγμα
Έτος:
2010
ISBN:
9789609495073
Σελίδες:
355
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η σύγχρονη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η σύγχρονη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων
Το βιβλίο αυτό είναι ένα απόσταγμα γνώσεων και εμπειριών στο τομέα της μηχανογραφικής οργάνωσης των επιχειρήσεων αλλά και των Ο.Τ.Α. και άλλων δημοσίων οργανισμών.
Η δημιουργία του βιβλίου αυτού συνδυάζεται με την αλλαγή που ήδη έχει επέλθει στην αλλαγή όλων των λογισμικών στην αγορά του Software σε περιβάλλον Windows.

Το βιβλίο αναφέρεται στην μηχανογράφηση με παραδείγματα, αναλύει όλο το φάσμα των εφαρμογών που υπάρχουν για την μηχανογράφηση κάθε επιχείρησης και δίδει βασικές γνώσεις για τους Η/Υ και τα περιφερειακά αυτών, που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που προσφέρουν οι εφαρμογές αυτές αλλά και το ηλεκτρονικό εμπόριο με την ραγδαία εξάπλωση του Internet..

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε υποψήφιο μηχανογράφο είναι να γνωρίζει βασικές έννοιες όπως, τα είδη των παραστατικών (Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής, Πιστωτικό Τιμολόγιο κ.α.) να γνωρίζει τις βασικές έννοιες όπως (χρέωση, πίστωση, αξιόγραφα, υπόλοιπα ειδών στην αποθήκη, ισοζύγιο πελατών κ.α.), έννοιες που λίγο πολύ όμως
θα αναπτυχθούν και στην συνέχεια. Να γνωρίζει δηλαδή τον Κ.Β.Σ. και ειδικά τις διατάξεις του, για τον λόγο αυτό σε ειδικό κεφάλαιο αναφέρουμε τις διατάξεις αυτές καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές με τον νέο Κ.Β.Σ.

Το βιβλίο είναι ιδανικό για κάθε νέο μηχανογράφο και ιδιαίτερο μελετημένο για την διδαχή σε σπουδαστές των Α.Ε.Ι, των Τ.Ε.Ι. και των Ι.Ε.Κ. μια και συνδυάζει την θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική άσκηση. Στο ιδιαίτερο τμήμα της πρακτικής άσκησης υπάρχει άσκηση με πραγματικά παραστατικά, όπως θα τα συναντήσει ο καθένας στο χώρο εργασίας (λογιστήριο), μελετημένη έτσι ώστε να τις εφαρμόσει είτε σε ένα πρόγραμμα Εμπορικής διαχείρισης, είτε σε ένα πρόγραμμα Γενικής Λογιστικής, είτε στο εσόδων-εξόδων.
Τίτλος βιβλίου:Η σύγχρονη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων
Εκδότης:Δίσιγμα
Συντελεστές βιβλίου:Αθανασίου, Δημήτριος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609495073
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες