Τρεις άνθρωποι στο δρόμο

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2011
ISBN:
9789604538683
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τρεις άνθρωποι στο δρόμο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τρεις άνθρωποι στο δρόμο
Ο Γιακούπ, ένας εικοσιπεντάχρονος φοιτητής, φεύγει στο εξωτερικό με προορισμό μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Γαλλίας και περνάει τρεις υπέροχες εβδομάδας απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα του Μουντιάλ του 1998 με συνομήλικούς του από τη Βοσνία, τη Σερβία, το Μαρόκο, την Τσεχία και την Ουκρανία. Έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να αναλογιστεί τη γυναίκα που άφησε πίσω του στην Κωνσταντινούπολη αλλά και την τραγωδία των παιδιών-θυμάτων του πολέμου της Βοσνίας.

Στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, η Λεϊλά σκέφτεται αν η επικείμενη αυτοκτονία του πατέρα της που την καταδυνάστευσε στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια θα πρέπει να είναι λόγος χαράς και ανακούφισης ή θλίψης. Παράλληλα κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν της, στη ζωή της με τον πρώην άντρα της Χαλίλ και την περίοδο της πολιτικής εξορίας.

Όσο για τον Χαλίλ, συντροφεύει το γιο του στην κατασκήνωση. Στην καρδιά του κρύβει ένα μυστικό που τον καίει από παιδί. Ένα μυστικό που τον οδήγησε στο χωρισμό από τη Λεϊλά. Καθώς περιμένει το φέριμποτ για να διασχίσει τον κόλπο του Ισμίτ, η στρατιά του Ξενοφώντα εμφανίζεται μπροστά του ως όραμα για να τον ακολουθήσει στο ταξίδι της αυτογνωσίας.

Τρεις άνθρωποι, τρεις ζωές, μια γενιά, ένα μεγάλο μυθιστόρημα.
Τίτλος βιβλίου:Τρεις άνθρωποι στο δρόμο
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Kiremitçi, Tuna (Συγγραφέας)
Ζαράγκαλης Αθανάσιος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604538683
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες