Adobe Premiere Pro CS5

Για Windows και Mac OS
Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2010
ISBN:
9789605126148
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Adobe Premiere Pro CS5
Τιμή εκδότη:€42,00
Η τιμή μας: €37,80
στο καλάθι
Adobe Premiere Pro CS5
Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πληρέστερος τρόπος για να μάθετε το Adobe Premiere Pro CS5

Το "Adobe Premiere Pro CS5 Βήμα προς Βήμα", ανήκει στην σειρά best seller των εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe για πρακτική κατάρτιση στο λογισμικό της, και η οποία σας βοηθά να μάθετε τις λειτουργίες των εφαρμογών της γρήγορα και εύκολα. Αυτό το βιβλίο προσφέρει κάτι που δεν προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό βοήθημα - μια επίσημη σειρά κατάρτισης από την Adobe Systems Incorporated, που έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών στα προϊόντα λογισμικού της Adobe.

Το βιβλίο περιέχει 21 μαθήματα, τα οποία καλύπτουν όσα χρειάζεστε για να μάθετε το Adobe Premiere Pro και σας παρέχουν αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί χρήστες του προγράμματος. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο από την αρχή έως το τέλος ή να επικεντρωθείτε μόνο σ' αυτά τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Μάθετε να δουλεύετε το υλικό σας στο Adobe Premiere Pro και να προσθέτετε ήχο, να δημιουργείτε μεταβολές, να χρησιμοποιείτε εφέ, και να παράγετε τίτλους, και μετά προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο βελτιώνοντας και μιξάροντας τον ήχο, δημιουργώντας συνθέσεις με το υλικό, ρυθμίζοντας το χρόνο, δημιουργώντας DVD κλπ. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε να περισσότερο τις νέες ροές εργασίας και μάθετε να χρησιμοποιείτε πρόσθετα εργαλεία του Adobe® Creative Suite® 5 Production Premium όπως το Adobe Dynamic Link, το Adobe® OnLocation CS5, το Encore® CS5, το Photoshop® CS5 Extended, το After Effects ® CS5 και άλλα.
Τίτλος βιβλίου:Adobe Premiere Pro CS5
Υπότιτλος βιβλίου:Για Windows και Mac OS
Τίτλος πρωτότυπου:Adobe Premier Pro CS5 Classroom in a Book
Περιέχει:DVD-ROM με τα αρχεία των μαθημάτων.
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Γκλαβά, Μαρία (Μεταφραστής)
Καρούζος, Γιάννης (Επιμελητής)
ISBN:9789605126148
Σειρά εκδότη:Βήμα προς Βήμα
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες