Η συντεχνία των μάγων

Εκδότης:
Μονόκερως Εκδοτική
Έτος:
2008
ISBN:
9789609807555
Σελίδες:
414
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η συντεχνία των μάγων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η συντεχνία των μάγων
Κάθε χρόνο οι μάγοι του Ίμαρντιν, συγκεντρώνονται για να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης από τους ζητιάνους και τα κακοποιά στοιχεία. Οι μύστες της μαγικής τέχνης γνωρίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Όμως, οι προστατευτικές ασπίδες τους δεν είναι αδιάτρητες όπως πιστεύουν.
Καθώς ο όχλος από την πόλη συγκεντρώνεται, μια νεαρή αλήτισα, η Σόνια, έξω φρενών από τη συμπεριφορά των αρχών προς την οικογένεια και τους φίλους της, εκσφενδονίζει μια πέτρα στην ασπίδα με όλο της το θυμό. Προς έκπληξη όλων, εμφανίζεται μια δέσμη γαλάζιου φωτός, η πέτρα διαπερνά την ασπίδα των μάγων και χτυπά στο κεφάλι έναν από αυτούς, αφήνοντάς τον αναίσθητο.
Ύστερα από πεντακόσια χρόνια ηρεμίας, η Συντεχνία βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερό της φόβο - μια ανεκπαίδευτη μάγισσα, είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Πρέπει να βρεθεί και μάλιστα γρήγορα, προτού οι ανεξέλεγκτες δυνάμεις της αποδεσμεύσουν τόση ενέργεια, ώστε να καταστρέψουν την ίδια και την πόλη της.

Η Συντεχνία των Μάγων είναι το πρώτο μέρος μιας καταπληκτικής τριλογίας φαντασίας με τον τίτλο Ο Μαύρος Μάγος, που θα μας κάνει να ριγήσουμε από τη μαγεία, τη δράση και την περιπέτεια.

Τα δικαιώματα της Τριλογίας έχουν πωληθεί 20 χώρες, και έχει κλειστεί συμφωνία με μεγάλη εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, για το γύρισμα ταινίας.
Τίτλος βιβλίου:Η συντεχνία των μάγων
Τίτλος πρωτότυπου:The Magicians' Guild
Εκδότης:Μονόκερως Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Canavan, Trudi (Συγγραφέας)
Παφίλη, Έφη (Μεταφραστής)
Παφίλη, Έφη (Επιμελητής)
ISBN:9789609807555
Σειρά εκδότη:Ο Μαύρος Μάγος
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες