Η χήρα της Ιερουσαλήμ

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2010
ISBN:
9789600427998
Σελίδες:
620
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η χήρα της Ιερουσαλήμ
Τιμή εκδότη:€16,58
Η τιμή μας: €14,92
στο καλάθι
Η χήρα της Ιερουσαλήμ
Δέκατος τρίτος αιώνας. Η παπική Εκκλησία ασκεί αφόρητες πιέσεις για τη διάλυση της Συντεχνίας των Γελωτοποιών. Επιστρέφοντας από αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, ο Φέστε και η Κλόντια, το ζευγάρι των γελωτοποιών-ντετέκτιβ, διασχίζουν τις Άλπεις με την ελπίδα ότι θα συναντήσουν τους φυγάδες συντρόφους τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Φέστε διηγείται στη γυναίκα του μια ιστορία από τα χρόνια της Γ’ Σταυροφορίας, τότε που ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος αγωνιζόταν να ανακαταλάβει τους Αγίους Τόπους από το στρατό του Σαλαντίν. Μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες, μυστήριο και δύο ανεξιχνίαστους θανάτους: του Κόνραντ του Μομφερατικού και του Ερρίκου της Καμπανίας, μοιραίων συζύγων της νεαρής βασίλισσας της Ιερουσαλήμ...

Στην Τύρο, τον τελευταίο προμαχώνα των Δυτικών στην περιοχή, μια σκληρή μάχη θα ξεκινήσει για το θρόνο του βασιλείου της Ιερουσαλήμ και την καρδιά της ωραίας Ισαβέλας. Ανάμεσα σε ανθρώπους ισχυρούς και φιλόδοξους, κατασκόπους και πληρωμένους δολοφόνους, ο Φέστε μαζί με τον νάνο Κόκκινο, τον έμπιστο αρχιγελωτοποιό της βασίλισσας, θα προσπαθήσουν να σώσουν την πόλη από μια θανάσιμη απειλή.

Το τέταρτο βιβλίο στη σειρά Μεσαιωνικού Μυστηρίου του Άλαν Γκόρντον, με ήρωα τον γελωτοποιό-ντετέκτιβ Φέστε.
Τίτλος βιβλίου:Η χήρα της Ιερουσαλήμ
Τίτλος πρωτότυπου:The Widow of Jerusalem
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Gordon, Alan (Συγγραφέας)
Τράπαλη, Βικτώρια (Μεταφραστής)
ISBN:9789600427998
Σειρά εκδότη:Ξένη Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2010
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες