Πέρα από τα ανθισμένα λιβάδια

Εκδότης:
Κονιδάρης
Έτος:
2010
ISBN:
9789603921349
Σελίδες:
414
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πέρα από τα ανθισμένα λιβάδια
Εκτός κυκλοφορίας
Πέρα από τα ανθισμένα λιβάδια
Η Γκίνκο Ογκίνο είναι μια νεαρή κοπέλα από εύπορη οικογένεια, η οποία μοιάζει προορισμένη να ζήσει μια συμβατική ζωή στην ανδροκρατούμενη ιαπωνική κοινωνία του 19ου αιώνα. Όταν ο σύζυγός της τη μολύνει με βλεννόρροια, η Γκίνκο παίρνει διαζύγιο, γεγονός ατιμωτικό για τα ήθη της εποχής. Η ταπείνωση των εξετάσεων και της θεραπείας που υφίσταται από τους άντρες γιατρούς την κάνουν ακόμη πιο δυνατή. Στα δεκάξι της χρόνια τολμά και αποφασίζει να γίνει η ίδια γιατρός, ώστε να βοηθήσει τις γυναίκες που πάσχουν από ανάλογες ασθένειες να γλιτώσουν την ντροπή που βίωσε εκείνη.
Η οικογένειά της την αποκληρώνει και η Γκίνκο πρέπει να παλέψει για να αποδείξει όχι μόνο ότι, αν και γυναίκα, μπορεί να σπουδάσει Ιατρική, αλλά και ότι μπορεί να ασκήσει με αξιώσεις το επάγγελμα. Όταν μετά από αρκετά χρόνια εδραιώνει τη φήμη της ως σπουδαία γιατρός, μια καινούρια ανατροπή έρχεται στη ζωή της, ο έρωτας για έναν πολύ νεότερό της άντρα.
Το "Πέρα από τους ανθισμένα λιβάδια" βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Γκίνκο Ογκίνο, της πρώτης γυναίκας γιατρού στην Ιαπωνία, και αποδίδει πιστά την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα της και του κόσμου της με συναρπαστικό και συγκινητικό τρόπο.
Τίτλος βιβλίου:Πέρα από τα ανθισμένα λιβάδια
Τίτλος πρωτότυπου:Beyond the Blossoming Fields
Εκδότης:Κονιδάρης
Συντελεστές βιβλίου:Watanabe, Jun' ichi (Συγγραφέας)
Παπαδημητρίου Χίλντα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603921349
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες