Κοσμητολογία

Η συμβουλή του φαρμακοποιού: Πλήρης χρηστικός οδηγός
Εκδότης:
Φαρμακευτικός Κόσμος Εκδόσεις
Έτος:
2010
ISBN:
9789609874113
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Κοσμητολογία
Εκτός κυκλοφορίας
Κοσμητολογία
Αυτό το βιβλίο έχει διπλό στόχο:
1. Να αποτελέσει για το φαρμακοποιό μια "αντικειμενική γνωστική βάση" σε σχέση με το δέρμα, την αισθητική του και τα καλλυντικά προϊόντα.
2. Να βοηθήσει το φαρμακοποιό στο να εξελίξει τις επικοινωνιακές και συμβουλευτικές τεχνικές του, έτσι ώστε να δίνει πειστικές απαντήσεις σε κάθε πελάτη με κοσμητολογικές απορίες και αναζητήσεις.
Μέσα σε επτά καλογραμμένα κεφάλαια (Γενικές πληροφορίες για το δέρμα, Υγιεινή και φροντίδα του προσώπου και του σώματος, Υγιεινή και φροντίδα των μαλλιών, Ειδική φροντίδα, Η φωτοπροστασία, Το μακιγιάζ, Εθνο-κοσμητολογία) που διανθίζονται με έγχρωμο, πλήρως κατατοπιστικό φωτογραφικό υλικό, σύμβολα και εικονίδια, ο οδηγός αναλύει, κυριολεκτικά "βήμα-βήμα", όλα τα στάδια επιλογής και σωστής χρήσης των κατάλληλων προϊόντων καλλυντικής φροντίδας στο φαρμακείο, βοηθώντας παράλληλα το φαρμακοποιό να θέσει απολύτως στοχευμένες ερωτήσεις και να αναγνωρίσει τις πραγματικές ανάγκες των πελατών του σε μια ακόμη σειρά "δύσκολων" κοσμητολογικών ζητημάτων ("μυστικά" του σωστού μακιγιάζ και της ενυδάτωσης του δέρματος, ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας της επιδερμίδας του βρέφους, του παιδιού και του άνδρα, αντιμετώπιση της εφίδρωσης και της κακοσμίας, αποτρίχωση κ.ά.).
Με τη βοήθεια αυτού του πρώτου πρακτικού εγχειριδίου κοσμητολογίας θα καλλιεργήσετε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας σε ζητήματα αισθητικής και υγιεινής φροντίδας, ενισχύοντας -ταυτόχρονα- σημαντικά τις πωλήσεις προϊόντων καλλυντικής φροντίδας του φαρμακείου σας.
Τίτλος βιβλίου:Κοσμητολογία
Υπότιτλος βιβλίου:Η συμβουλή του φαρμακοποιού: Πλήρης χρηστικός οδηγός
Εκδότης:Φαρμακευτικός Κόσμος Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Estrade, Marie-Noëlle (Συγγραφέας)
Μπουρνάζου, Βασιλική (Μεταφραστής)
ISBN:9789609874113
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ομορφιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες