Ποιητικό ημερολόγιο 2009

Εκδότης:
Ιωλκός
Έτος:
2008
ISBN:
9789604265183
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ποιητικό ημερολόγιο 2009
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ποιητικό ημερολόγιο 2009
Κάθε μέρα (ολοσέλιδη) περιέχει τις απαραίτητες ημερολογιακές πληροφορίες και ένα αντιπροσωπευτικό ποίημα Έλληνα δημιουργού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δημιουργοί από τον Πυθαγόρα μέχρι το Διονύσιο Σολωμό, και από το Γεώργιο Δροσίνη μέχρι την Κική Δημουλά, ανθολογούνται στο φετινό "Ποιητικό ημερολόγιο". Το έργο περιέχει ακόμη ποιήματα επετειακά, ποιήματα για καθημερινή ανάγνωση, ποιήματα που έγιναν τραγούδια και έμειναν στα χείλη και την καρδιά των Ελλήνων, επιλεγμένα με πολλή αγάπη και στοργή.
Συνεχίζοντας μία παράδοση που το έχει πλέον μετατρέψει σε εκδοτικό θεσμό, κυκλοφορεί για 14η χρονιά το "Ποιητικό ημερολόγιο". Σε επιμέλεια-ανθολόγηση του Γιάννη Κορίδη και ιδιαίτερα σεβόμενο πάντα τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναγνωστικού κοινού. Κοσμείται με τέσσερα έργα και εξώφυλλο του Σαράντη Καραβούζη.
Το "Ποιητικό ημερολόγιο" είναι μια καινούργια ανθολογία ποίησης που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια ποιήματα και δεν προβάλλονται μόνο κλασικοί δημιουργοί, αλλά και σύγχρονα ονόματα που επιβεβαιώνουν την εξελικτική πορεία της ελληνικής ποίησης.
Τίτλος βιβλίου:Ποιητικό ημερολόγιο 2009
Εκδότης:Ιωλκός
Συντελεστές βιβλίου:Κορίδης, Γιάννης (Επιμελητής)
ISBN:9789604265183
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Σημείωση:Με τέσσερα έργα του Σαράντη Καραβούζη.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ημερολόγια - Σημειωματάρια
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες