Φαρμακείον Ευάγγελου Ραφαλιά

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2010
ISBN:
9789600351583
Σελίδες:
249
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φαρμακείον Ευάγγελου Ραφαλιά
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
στο καλάθι
Φαρμακείον Ευάγγελου Ραφαλιά
Κείμενα για καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους, κείμενα για τόπους αλλά και για ζητήματα τέχνης, το βιβλίο του Παναγιώτη Τέτση "Φαρμακείον Ευάγγελου Ραφαλιά" πιστοποιεί μια απλή και μεγάλη αλήθεια: ότι μόνον ο ερωτευμένος με ό,τι καταπιάνεται μπορεί να μας το κάνει προσφιλές και οικείο, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για περιοχές του πνεύματος είτε για την ίδια τη φύση· φτάνει η μέθοδός του να είναι αυτή της ψυχικής εμβρίθειας, δηλαδή μέθοδος αντιεπιστημονική.

Ο Παναγιώτης Τέτσης, έχοντας ως ορμητήριο τα παιδικά του χρόνια στην Ύδρα και στον Πειραιά, ανοίγεται μέσα από τα κείμενα του βιβλίου αυτού στη μεγάλη περιπέτεια της ζωής και της τέχνης. Θεωρώντας πως η μόνη τιμή που δικαιούται για τις δοκιμασίες του είναι μόνο μία: η επιστροφή στο απάνεμο λιμανάκι των ολόπρωτων αναμνήσεων.

Ο Παναγιώτης Τέτσης με το "Φαρμακείον Ευάγγελου Ραφαλιά" κατορθώνει η αναπόλησή του να παίρνει έναν αισθητικό χαρακτήρα, καθώς μεταβάλλει σε έργα τέχνης όχι μόνο τις ζωγραφικές του αποτυπώσεις, αλλά και τους ανθρώπους και τους τόπους που συναπαντήθηκε μαζί τους στο μάκρος μιας ζωής που αριθμεί οκτώμισι σχεδόν δεκαετίες.

Θ.Θ.Ν.
Τίτλος βιβλίου:Φαρμακείον Ευάγγελου Ραφαλιά
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Τέτσης, Παναγιώτης, 1925-2016 (Συγγραφέας)
ISBN:9789600351583
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2010
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες