Το απάνεμο λιμάνι

Τα χρονικά της λίμνης
Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2010
ISBN:
9789606202315
Σελίδες:
365
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το απάνεμο λιμάνι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το απάνεμο λιμάνι
Από τη βραβευμένη συγγραφέα των "Το καλοκαίρι στη λίμνη" και "Στην καρδιά του χειμώνα", μια αξέχαστη ιστορία για το συναισθηματικό ταξίδι μιας γυναίκας από τον πόνο του παρελθόντος στην ελπίδα του μέλλοντος.

Μεγάλες, νωχελικές μέρες...
Καυτές καλοκαιρινές νύχτες

Τώρα που η κόρη της είχε πια μεγαλώσει και πετούσε με τα δικά της φτερά, η Νίνα Ρομάνο μπορούσε επιτέλους να ζήσει τη δική της περιπέτεια. Είχε πάρα πολύ καιρό να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό της -να βγει ραντεβού, να ταξιδέψει, να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Αλλά πάνω που άρχισε να απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, συνειδητοποίησε ότι είχε ερωτευτεί τον Γκρεγκ Μπέλαμι, τον ιδιοκτήτη του όμορφου πανδοχείου στη λίμνη Γουίλοου, διαζευγμένο και πατέρα δύο παιδιών.

Ο γάμος του Γκρεγκ είχε οδηγηθεί στη διάλυση εξαιτίας της απαιτητικής καριέρας του. Τώρα είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αποφασισμένος να κάνει μια καινούρια αρχή προτού να είναι πολύ αργά.
Από τη μία με τη δουλειά του κι από την άλλη να προσπαθεί να μεγαλώσει το μικρό γιο του και να στηρίξει τη σχεδόν ενήλικη κόρη του, δεν είχε χρόνο για έρωτες. Κι όμως, στο πρόσωπο της Νίνας Ρομάνο, ο έρωτας αυτή τη φορά φάνταζε απόλυτα σωστός...
Τίτλος βιβλίου:Το απάνεμο λιμάνι
Υπότιτλος βιβλίου:Τα χρονικά της λίμνης
Τίτλος πρωτότυπου:Dockside
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Wiggs, Susan (Συγγραφέας)
Σπυριδάκη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606202315
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες