Βέλη στη φαρέτρα

Εκδότης:
Δοκιμάκης
Έτος:
2010
ISBN:
9789609433136
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βέλη στη φαρέτρα
Εκτός κυκλοφορίας
Βέλη στη φαρέτρα
... Στον τόμο αυτό έχουν αποτυπωθεί οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες, έχουν καταγραφεί σκέψεις και προτάσεις σχετικά με ζητήματα που απασχολούν το σύγχρονο κόσμο. Πρόκειται για μια κριτική προσέγγιση πολιτικών τάσεων και πρωτοβουλιών καθώς και μια σειρά προτάσεων αντιμετώπισης κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων.
Στον τόμο που κρατάτε στα χέρια σας μπορείτε να βρείτε μια σειρά κειμένων που παίρνουν αφορμή από επίκαιρα ζητήματα, τα αναλύουν, τα σχολιάζουν συνδυάζοντάς τα με μια σειρά ανάλογων γεγονότων στο χώρο και στο χρόνο.
... Μια κριτική προσέγγιση στην πορεία του σύγχρονου κόσμου που έχει παραδοθεί στον καταναλωτισμό και που έχει επιτρέψει στην οικονομία να παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο και να κατευθύνει τη ζωή μας.
Δυστυχώς στις μέρες μας υποχωρεί η πίστη στον άνθρωπο και στις αξίες που διαχρονικά βοήθησαν τις κοινωνίες να βγουν από την κρίση και την παρακμή και να οργανώσουν σε διαφορετική πολιτική βάση τη ζωή των μελών τους.
Υπό την έννοια αυτή περιλαμβάνονται μια σειρά πληροφοριών και ενημέρωσης που μπορούν να εμπλουτίσουν τη σκέψη και να φωτίσουν την οπτική που ο ανήσυχος πολίτης έχει διαμορφώσει.
... Ο τόμος αυτός απευθύνεται στους νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη μια βασική, αλλά σφαιρική και βεβαίως προοδευτική παρουσίαση των παραμέτρων που επηρεάζουν τη ζωή μας και που θα πρέπει να αναθεωρηθούν.
Τίτλος βιβλίου:Βέλη στη φαρέτρα
Εκδότης:Δοκιμάκης
Συντελεστές βιβλίου:Αλεξάκης, Μανόλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609433136
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες